Hírek

Dynaudio stúdió monitorok profi stúdiómunkához
A stúdió felszerelés alapja a stúdió monitor. A stúdió monitorok professzionális stúdió munkához való berendezések. A zene megalkotásának legtöbb fázisában jelentenek segítséget zenei producereknek, zenészeknek egyaránt. Ezeken a berendezéseken a részletek, a kész dalok, számok visszahallgathatóak és az alkotói munka előrelendítését segítik. A stúdió monitorok kétfélék lehetnek, passzív vagy aktív modellek. Általában az aktív stúdió monitorokat használják alkotó munkához. A hangfal nem egyenlő a stúdió monitorral, legalábbis az otthoni zenehallgatáshoz használt egyszerűbb és  a profi, ..
Solid State Logic SiX Asztali Keverőpult! Kell ennél több?
Aki rendszeresen hangmérnökösködik, zenél, illetve zenét csinál, az nem nélkülözhet egy igazán kiváló és a célnak megfelelő keverőpultot. A dolog nem olyan egyszerű itt sem, ahogyan más döntéshelyzetben sem. A rendelkezésre álló lehetőségek között kell megtalálni azt az egyet, ami a legjobban megfelel a célnak. Az asztali keverőpultok klasszikusa az analóg változat, ami mellett már megjelentek a digitális modellek is. A digitális változat jól kezelhető, számítógéphez is csatlakoztatható, sokféle funkcióval el van látva és az ára is megfizethető. Mi szól mégis az analóg keverőpult mellett? Aki..
Gitárhúrok kezdőknek és haladóknak!
Akusztikus gitáron vagy elektromos gitáron vagy basszus gitáron játszani egyaránt tanulás, elhivatottság, sok gyakorlás kérdése. A művészi játék, a kiforrott technika persze mit sem ér, ha maga a hangszer nem elég jó. Az ár-érték arányban megfelelő hangszerbe a húrok is beletartoznak. A gitárhúr ugyanolyan fontos, mint a gitár maga. Alaposan ismerni kell és ennek alapján jól választani a gitárhúrok közül is.A gitárhúrok rendszeresen cserére szorulnak, mert az idő nyomot hagy rajtuk és a hangzásukon is. Vannak egyértelmű jelek, amik megmutatják, hogy a gitárnak új ..
Írható cd kedvező áron, nagy kiszerelésben, csúcsminőségben!
Az adathordozók között ma már veteránnak számítanak az olyan termékek, mint a cd. Sokan nem is használnak már cd-t vagy akár dvd-t, mert a helyüket átvették a modernebb eszközök. Mégis van helyük a 21. században is, ezt jól tudják azok, akik a minőségi zenelejátszókkal hallgatnak zenét, illetve zenével foglalkoznak.Az írható cd-n hanganyag tárolható, amit egy alkalommal lehet az adathordozóra rögzíteni. Az írható cd-k nem újraírhatóak, ez már egy másik kategória a cd-k csoportosításában. A megfelelő eszközökkel a hanganyag rögzíthető a cd-n, ami aztán hosszú ideig megőrzi az adatokat..
Tételek: 1 - 4 / 29 (8 oldal)
Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.