Hírek

Hangszerkábel és hangminőség? Igen, van összefüggés!
A hangszerkábel a hangfelvétel minőségét is befolyásolni tudja. A zenészek, hangmérnökök, producerek és minden, a zeneiparban tevékenykedő szakember jól tudja, ha van már mögötte néhány év a zene világában, hogy a minőségi eszközökön jóval több múlik, mint azt a laikusok gondolnák. Nem elég, ha valaki virtuóz módon bűvöli a húrokat, profin használja a különböző hangerősítő, effektező eszközöket, ha az a hangszer vagy eszköz nem elég jó ahhoz, hogy jól szóljon.Az olyan, mellékesnek tűnő kiegészítők is, mint amilyen egy hangszerkábel, szintén komoly hatással vannak egy hangsz..
Akusztikus panelekkel a tökéletes hangfelvételért!
Az akusztikus panel vagy az akusztikai panel egy helyiség akusztikáját befolyásolni tudja, méghozzá pozitív irányba. Az akusztika minősége nagyon fontos egy olyan helyen, ahol a hangok játsszák a főszerepet. Egy hangstúdióban, ahol felvételeket készítenek, a legmodernebb berendezésekkel, a legtehetségesebb zenészekkel, előadókkal sem lehet tökéletes hanganyagot készíteni, ha az akusztikai tulajdonságok nem stimmelnek a helyszínen.Az akusztikus paneleket úgy kell elképzeli, mint egy falburkolatot, csak ez belülre kerül, nem az épület külső részeire. A panelek különböző alapa..
Curt Mangan elektromos gitárhúr
A Curt Mangan elektromos gitárhúrok használatával végre megismerkedhetsz a prémium minőségű húrokkal! Az elektromos gitárokkal alkotó zenészek számára fontos dolog a húr kérdése. A húrok kiválasztása befolyásolja a játékot, a hangzást és a minőségük kihat arra is, hogy milyen gyorsan használódnak el. Az elektromos gitárokhoz kaphatóak standard húrok és olyanok is, amik bevonattal készülnek. A bevonatos húrok sokkal tovább bírják és kevésbé gyorsan kopnak el. A húrok alapanyag, keménység és vastagság szempontjából is különbözőek lehetnek. A választás a stílus, az egyéni játék, a hangz..
A gitár pedál a kreatív gitáros egyik fontos eszköze!
A gitár pedál vagy más néven a looper a basszus gitárosok, illetve az elektromos gitárosok kedvelt kiegészítője. A basszus és elektromos gitár erősítővel tudja megmutatni, hogy milyen hangzás és mekkora erő rejlik benne, de mivel nem akusztikus hangszer, így jóval több lehetőséget tartogat, mint a szimpla hangerősítés.A gitár pedál az egyik olyan eszköz, amivel egy gitár hangját és hangzását árnyalni lehet. De mi pontosan az a gitár pedál és mire lehet használni, legfőképpen pedig hogyan? A gitár pedál segítségével a gitáros által felvett hangokat lehet ..
Tételek: 1 - 4 / 34 (9 oldal)
Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.