RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI, professzionális felvételekhez!

RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI, professzionális felvételekhez!

RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI, egy olyan stúdió eszköz, amivel a stúdiózás még nagyszerűbb élmény lehet! A hangfelvételek készítését úgy tudod levezényelni, ahogyan a fejedben már összeállt. Nem fog akadályozni a megfelelő eszközök és stúdió felszerelés hiánya. Szerezd be a legmodernebb eszközöket és valósítsd meg a projektjeidet!

A RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI egy olyan DI egység, ami az elektronikus eszközök használatát a stúdiózásban képes tökéletesíteni. Tudjuk, hogy a DI egységek között vannak alapszintű modellek és vannak az igazán komoly lehetőségekkel rendelkező, aktív modellek is. Természetesen a RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI is egy olyan modell, amivel színvonalas felvételeket lehet készíteni és amivel a hangzás is valóban minőségi lesz.

Mit tud a RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI, ami miatt ott a helye a Te felszerelésed között is? Miért pont ezt a modellt válaszd, amikor annyi féle direct box kapható már a piacon? A RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI egy passzív interfész, ami alkalmas arra, hogy kiváló ár-érték arányban kapható, megfizethető árú direct box egészítse ki a felszerelésedet.

Abban az esetben ajánljuk ezt a modellt, ha nem szeretnél a legdrágább, profi elektronikus eszközök között válogatni, de fontos számodra a minőség. A passzív direct boxok alkalmasak arra, hogy a hangszerekből, hangszórókból érkező jeleket átalakítsák. Az elektronikus eszköz összeköti a keverőt a hangszerrel, de nincs szüksége külső áramforrásra, ezt jelzi a passzív elnevezés is. Az aktív direct boxok egy másik kategóriát képviselnek, de ez nem jelenti azt, hogy a passzív változat használatával ne lehetne fantasztikus felvételeket létrehozni.

A RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI is tökéletesen ideális tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy színpadon és stúdióban egyaránt nívós felvételek készüljenek a használatával. Ez a modell első sorban a sztereó hangszerekre csatlakoztatva működőképes, mint amilyen a digitális zongora. Tudj meg többet erről a termékről, keress minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!