Radial JDI Duplex Stereo Direct Box, amivel a tiszta hangzás születik

Radial JDI Duplex Stereo Direct Box, amivel a tiszta hangzás születik

A Radial JDI Duplex Stereo Direct Box a DI Box-ok között kiemelkedő minőséget képvisel, aminek a használatával stúdióban és színpadon is meg tudod teremteni a hangfelvételhez, illetve az előadáshoz szükséges, ideális körülményeket. A Direct Box egy olyan eszköz, amit a hangszerhez, annak erősítőjéhez vagy a keverőhöz csatlakoztatva lehetségessé válik a hang felvétele.

Radial JDI Duplex Stereo Direct Box modellje is kapható a webáruházunkban, ismerd meg közelebbről, ha a honlapon összefoglalt jellemzők alapján úgy gondolod, hogy nagyon jól ki tudnád használni ezt a stúdió berendezést! A DI Box segítségével sokkal tisztább, zajmentes hangzást lehet megteremteni, méghozzá úgy, hogy az eszközt az igényekhez igazítva használják. A Radial JDI Duplex Stereo Direct Box tervezői ügyeltek arra, hogy ez a modell kompakt külsőt kapjon, de a teljesítményét illetően se kelljen semmilyen kompromisszumot kötni. A modell egyik nagy előnye, hogy tökéletesen zajmentes működést tud produkálni, tehát nem zavarja a felvételt.


Radial JDI Duplex Stereo Direct Box
 többek között olyan kiegészítőkkel van felszerelve, mint a két csatorna, egy Jensen transzformer, RCA csatlakozó, sztereó mini jack csatlakozó vagy pedig Thru kimenet csatornánként. A precíz és a felhasználói igényeket szem előtt tartó tervezésnek köszönhetően a Radial JDI Duplex Stereo Direct Box-okkal a felvétel minden körülmények között tökéletesen tisztán szólal meg.

A webshopban a Radial JDI Duplex Stereo Direct Box megfizethető áron kapható, gyors kiszállítással. Rendelj belőle, ha kizárólag professzionális használatra tervezett és igényes munkához keresel modern berendezést! A legjobb ajánlatokért keress minket bizalommal, mert segítünk Neked is megtalálni azokat a színvonalas eszközöket, stúdió berendezéseket megtalálni, amik a munkához nélkülözhetetlenek! A weboldalunkon feltüntettük az elérhetőségeinket, ezeken tudsz velünk kapcsolatba lépni és feltenni a kérdéseidet az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásokról!