SSL UF8 KONTROLLER, most kedvezőbb áron!

SSL UF8 KONTROLLER, most kedvezőbb áron!

Az SSL UF8 KONTROLLER beszerzése a stúdió munka egyik feltétele, persze csak akkor, ha a legjobbat szeretnéd kihozni a felvételekből! A kontrollerek piacán óriási a kínálat, mind minőségben, mind pedig árban, valóban sokféle elektronikus stúdió berendezés közül válogathatnak azok, akik a stúdió munkában szeretnének kiemelkedőt alkotni.

Mi alapján döntsd el, hogy melyik termékkel tudod a stúdió berendezését kiegészíteni? Először is érdemes figyelni a márkákat. Egy jól ismert, minőségi termékeket gyártó névben megbízhatsz. Ilyen a Solid State Logic is. A Solid State Logic márkát és a márka termékeit senkinek nem kell bemutatni, aki kicsit is otthonosan a stúdiózás, hangfelvétel készítés világában. Az angol cég kiemelkedő eredményeket ért el a stúdió eszközök gyártásában, ennek köszönhetően pedig világ viszonylatban is az elsők közt lehet említeni a céget és a hangfelvétel készítésben, élő zenében használt termékeit, már az 1970-es évek óta.

De térjünk vissza az SSL UF8 KONTROLLER modelljükhöz! Az SSL UF8 KONTROLLER a skálázható vezérlőfelületek egyik olyan modellje, amivel szinte minden ötletedet meg tudod valósítani. A nyolcas szám visszatérő jellemzője az SSL UF8 KONTROLLER-nek, hiszen a modellt nyolc, színes, lcd kijelző tagolja, a kijelzőkhöz pedig nyolc, különböző, érintős csatorna encoder, valamint nyolc motorizált fader tartozik.

Az SSL UF8 KONTROLLER olyan, hasznos kiegészítőket is kapott, mint amilyen az alkalmazható lábkapcsoló, az állítható szögű asztali állvány vagy pedig a rack-fül. A Solid State Logic kontrollerje nem töri meg a cég által elért színvonalat, nagyszerűen illik a minőségi stúdió berendezések sorába. A kontrollert új, SSL 360 szoftver alkalmazás működteti, három, különböző editálót, valamint harminckettő csatornát lehet vele kezelni. Erre teszi fel a koronát az SSL UF8 KONTROLLER kifinomult burkolata.

Az SSL kontroller a Tiéd lehet, ráadásul most az eredetinél kedvezőbb áron! Érdeklődj a részletekről kollégáinknál, keress minket az elérhetőségeinken!