Az sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon elérhető!

Az sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon elérhető!

Az sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon az otthoni próbateremben és egy profi stúdióban is megállja a helyét! Az ének hang és a hangszerek dallamának felvételéhez is lehet használni, a megfelelő modellek kiválasztásával tökéletes hangelvétel születik akár szerényebben felszerelt stúdióban is.

A membrános kondenzátor mikrofonokat azért kedveli olyan sok előadó, illetve stúdióban dolgozó szakember, mert a jó minőségű kondenzátor kapszula segítségével igazán élettel teli hangok, melegebb tónusok születnek a hangfelvételen. Ebből a típusú mikrofonból teljesítmény és ár szempontjából is számos kategória létezik. Az sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon egyike a színvonalas modelleknek. A webáruházunk választékában többféle sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon is elérhető, mindegyik megfizethető áron megvásárolható. Az általunk forgalmazott sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofonok tulajdonságairól a honlapon olvashatsz részletes leírást.

Egy prémium sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon minimális sajátzajjal és tiszta hangzással, részletgazdag, színes hangokkal szólaltatja meg az éneket vagy az akusztikus hangszerek hangját. Könnyen kezelhető, több módon is felszerelhető, állítható, nem utolsó sorban a külseje is dekoratív. Készülhet usb csatlakozóval, valamint fejhallgató kimenettel, tartozéka lehet mikrofonállványhoz való mikrofon tartó, illetve tok is. Az sE 2200 hihetetlenül népszerű modelljei és a márka termékeinek legújabb változatai, kismembrános és nagymenbrános kondenzátor mikrofonok is kaphatóak a mikrofonok színes kínálatában.

A stúdiózáshoz szükséged van egy széles körben elismert és nagyon sokoldalú mikrofonra, amiből igazán gyönyörű hangokat lehet előcsalogatni? A webáruházunkban meg tudod vásárolni azt az sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofont, aminek a segítségével fantasztikus, nívós hangfelvételeket tudsz készíteni. A webshopunk termékeiről további tájékoztatást is adunk az érdeklődőknek, ha felveszik velünk a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén.