TC Helicon

A TC Helicon a világ egyetlen olyan gyártója, ami kizárólag az emberi énekhangra specializálódott. Az eredetileg Helicon nevű Kanadai gyártó arról a Görög mitológiai hegyről kapta a nevét, ahol a mondák szerint a múzsák éltek. A TC előtag akkor került a név elejére, amikor a dán TC Electronic megvásárolta a Kanadai márkát.

A profi élő fellépések több, mint 90%-ában valamilyen TC Helicon eszközt használnak. A leggyakrabban használt algoritmusok, a zengető (reverb), késleltetés (delay), harmónia (harmony), duplázás (double) modulációs effektek (telephone, radio), torzítás, hangmagasság korrekció, hard tune (vagy auto tune).

Specifikusan ének-effekt területen a mai napig olyan versenyelőnnyel rendelkeznek, aminek tükrében egyértelműen kijelenthető, hogy ez a világ első számú ilyen márkája. Az algoritmusaik 15-20 éve olyan tökélyt értek el, hogy a fejlesztések azóta elsősorban a felhasználót kiszolgáló funkciókról szólnak már. Ennek folyamán jelentek meg mára a soksávos, kvantált looper-ek, a midi vezérelt valós idejű effekt automatizálások és számos más segítő funkció a színpadi használatra optimalizált, stúdió minőségben effekteket előállító eszközeikben. A 2000-es évektől kezdve mára egyes eszközök teljes értékű gitáreffektek is egyben. Ezt a looper-gitár-ének kombinációt az egyszemélyes előadók és a zenekarok is  tökéletesen ki tudják használni az eszközben.


További információért látogasd meg a gyártó honlapját.


Termék összehasonlítás (0)


TC Helicon MP-75 Mikrofon Távirányító Funkcióval

TC Helicon MP-75 Mikrofon Távirányító Funkcióval

 # 996999002

TC Helicon MP-75: dinamikus mikrofon: superkardioid iránykarakterisztika, alkalmas VoiceTone pedálok vezérlésére, 50 - 18.000 Hz frekvenciaátvitel, Lismer kapszula, gerjedésgátlás, stúdió minőségű han..

29 000Ft 41 210Ft Nettó ár: 22 835Ft

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)