TC Electronic Shaker Vibrato Pedál - Bemutató darab

 • Gyártó: TC Electronic
 • Cikkszám: 960690001
 • Elérhető: Raktáron
 • 42 900Ft
 • 22 810Ft

 • Nettó ár: 17 961Ft
 • TC Electronic Shaker Vibrato Pedál - Bemutató darab

Hibátlan bemutató darab, összes tartozékkal gyári dobozban. A bemutató darabra 3 hónap garanciát vállalunk. Elérhető a készlet erejéig.

A Shaker Vibrato két típusú vibrato karakterisztika szerint képes működni: egy klasszikus valódi pitch vibrato és egy "latch módú" szerint, amikor az effekt csak akkor aktív, hogyha a kapcsolót megnyomjuk és nyomva is tartjuk. Ennek a segítségével az egészen finom vibrato-tól a whammy-s effektekig, anélkül, hogy a kart folyamatosan mozgatnod kellene. Természetesen ez a pedál isTrue Bypass működésű, tehát biztos lehetsz benne, hogy az analóg jeláteresztés során a jel semmilyen csorbát nem fog szenvedni, köszönhetően a csúcsminőségű áramköri kialakításnak). A Shaker Vibrato-n a következő kezelőszerveket találhatjuk: Speed, Depth, Tone és Rise Time szabályzóját, a Bypass kapcsolóját (a pedál , a hátoldalán az elemet könnyen elérhetjük, hasonlóan a többi pedálhoz, így ezt is lekerekítettük, hogy alapterületük minél kisebb legyen.

A Shaker Vibrato tervezése közben, néhány dolgot mindig észben tartottak. Olyan pedál kialakítását tűzték ki célul, ami a hangszeres játékhoz tökéletesen illeszkedik. Persze egy gitáros nem úgy áll neki pengetni, hogy ennél a résznél egy megadott vibrato-t fogok használni, hanem ez tipikusan olyan effekt, hogy akkor abban a szent pillanatban bekapcsol egy vibrato-t, hogy kifejezőbbé tegye az eszköztárát. A fejlesztés célja az volt, hogy valami természetesen hangzó működésű eszközzel rukkoljanak elő, ahogy az emberi hanghoz vibrato-t szoktak fűszerként hozzáadni, de ezen felül viszont arra is szerettek volna lehetőséget kínálni, hogy Leslie-szerű effekteket is használhassunk szélsőségesebb beállításokkal. A céljuk az volt, hogy a vibrato-t tökéletesen uralhasd, úgyhogy a kezelőszerveket is ezek szerint alakították ki. A Rise Time meghatározza, hogy az effekt milyen időzítéssel működjön, másként mennyi idő teljen el, hogy az effekt hallható legyen, miután bekapcsoltuk a pedált, a Speed szabályzója pedig a vibrato gyorsaságát állítja be, míg a Depth Control segítségével adhatjuk meg, hogy a vibrato hangzása mennyire legyen intenzív. Összességében ez a szépen lekerekített pedál egy kellemes eszközzel bővíti a repertoárunkat.

De a Shaker Vibrato többet is tartogat a felszín alatt, ez pedig a TonePrint nevű technológia, ami a zúzásban komoly fegyvertény lehet. Egy szimpla USB-kapcsolat segítségével a TonePrint révén az Internetről egyenesen a pedálba tölthetjük a kedvenc gitárosaink által készített, a hangzásuk eszenciáját megadó egyéni hangzásokat, könnyen, egyszerűen és természetesen ingyen. Egy jelentős, és egyre csak bővülő bankban gyűlnek azok a beállítások, amik napjaink legjobb gitárosainak köszönhetően a TonePrint-es beállítások közé bekerülhettek. Úgyhogy többé nem az utánzásról, hanem az együttműködésről beszélhetünk!

 • TonePrint segítségével azonnali hozzáférés a példaképeid által készített egyedi beállításokhoz
 • 2 féle vibrato - válaszd ki a kedvenc típusát a te szájízed szerint
 • Speed, Depth, Rise-time és Tone nevű szabályzóinak segítségével beállítások széles köre
 • Sztereó ki és bemenet - a minél inkább rugalmas használat érdekében
 • True Bypass - azaz nincs jelveszteség (analog-dry-through)
 • Spillover kapcsoló - finom átmenet a hangzások közt
 • Az elemhez könnyen hozzáférhetsz - szerszám nélkül kinyithatod az elemtartót
 • Kicsi alapterület - hogy a pedál-board-on minél több hely maradhasson
 • Csúcsminőségű alkatrészek - a hangzás miatt, csak a legjobb áramköri elemekből építkezünk
 • Turnéra, intenzív használatra - mindenhova magaddal viheted, bízhatsz strapabíró kialakításába

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Kapcsolodó termék(ek)

ToneBone PZ-Pre Akusztikus Hangszer Előfok

ToneBone PZ-Pre Akusztikus Hangszer Előfok

 # R800 7085 00

Két csatorna, két lábkapcsló hangszerek között Lyuk és rezonanciaszűrő gerjedésgátláshoz Pre és post DI kimenetek PA és monitor felé Teljesítménynövelés és némítás ..

124 900Ft Nettó ár: 98 346Ft

Aalberg Audio KOR chorus/flanger pedál (B-stock)

Aalberg Audio KOR chorus/flanger pedál (B-stock)

 # KO-1

Kibontott, kipróbált, doboz nélküli darab. A KOR KO-1 egy kiváló minőségű sztereó be / ki kombinált Chorus és Flanger stompbox. A pedál különféle mono és sztereó konfigurációkat biztosít, beleért..

31 500Ft 59 900Ft Nettó ár: 24 803Ft

ToneBone BigShot ABY True Bypass Választó Kapcsoló

ToneBone BigShot ABY True Bypass Választó Kapcsoló

 # R800 7210 00

Transzformátoros földhurok eliminálás 180° polaritás váltóCompact és strapabíró pedálPlug and play egyszerűséggel használató..

38 900Ft Nettó ár: 30 630Ft

Radial JDI Duplex Sztereó Full-Extrás Passzív DI

Radial JDI Duplex Sztereó Full-Extrás Passzív DI

 # R800 1020 00

Radial JDI Duplex Stereo Direct Box:DI box: passzív sztereó DI box, JDI széria, Jensen transzformátorok, professzionális színpadi és stúdió használatra, kompakt, ám ellenálló fém ház, 10 Hz - 40 kHz f..

147 900Ft Nettó ár: 116 457Ft

Radial SB-6 Izolátor

Radial SB-6 Izolátor

 # R800 0160 00

..

44 900Ft Nettó ár: 35 354Ft

Radial Voco-Loco Effekt Választó Kapcsoló Énekhez vagy Hangszerhez

Radial Voco-Loco Effekt Választó Kapcsoló Énekhez vagy Hangszerhez

 # R800 1425 00

..

130 900Ft Nettó ár: 103 071Ft

Címkék: modulációs effekt