TC Electronic Shaker Vibrato Pedál - Bemutató darab

 • Gyártó: TC Electronic
 • Cikkszám: 960690001
 • Elérhető: Raktáron
 • 42 900Ft
 • 22 810Ft

 • Nettó ár: 17 961Ft
 • TC Electronic Shaker Vibrato Pedál - Bemutató darab

Hibátlan bemutató darab, összes tartozékkal gyári dobozban. A bemutató darabra 3 hónap garanciát vállalunk. Elérhető a készlet erejéig.

A Shaker Vibrato két típusú vibrato karakterisztika szerint képes működni: egy klasszikus valódi pitch vibrato és egy "latch módú" szerint, amikor az effekt csak akkor aktív, hogyha a kapcsolót megnyomjuk és nyomva is tartjuk. Ennek a segítségével az egészen finom vibrato-tól a whammy-s effektekig, anélkül, hogy a kart folyamatosan mozgatnod kellene. Természetesen ez a pedál isTrue Bypass működésű, tehát biztos lehetsz benne, hogy az analóg jeláteresztés során a jel semmilyen csorbát nem fog szenvedni, köszönhetően a csúcsminőségű áramköri kialakításnak). A Shaker Vibrato-n a következő kezelőszerveket találhatjuk: Speed, Depth, Tone és Rise Time szabályzóját, a Bypass kapcsolóját (a pedál , a hátoldalán az elemet könnyen elérhetjük, hasonlóan a többi pedálhoz, így ezt is lekerekítettük, hogy alapterületük minél kisebb legyen.

A Shaker Vibrato tervezése közben, néhány dolgot mindig észben tartottak. Olyan pedál kialakítását tűzték ki célul, ami a hangszeres játékhoz tökéletesen illeszkedik. Persze egy gitáros nem úgy áll neki pengetni, hogy ennél a résznél egy megadott vibrato-t fogok használni, hanem ez tipikusan olyan effekt, hogy akkor abban a szent pillanatban bekapcsol egy vibrato-t, hogy kifejezőbbé tegye az eszköztárát. A fejlesztés célja az volt, hogy valami természetesen hangzó működésű eszközzel rukkoljanak elő, ahogy az emberi hanghoz vibrato-t szoktak fűszerként hozzáadni, de ezen felül viszont arra is szerettek volna lehetőséget kínálni, hogy Leslie-szerű effekteket is használhassunk szélsőségesebb beállításokkal. A céljuk az volt, hogy a vibrato-t tökéletesen uralhasd, úgyhogy a kezelőszerveket is ezek szerint alakították ki. A Rise Time meghatározza, hogy az effekt milyen időzítéssel működjön, másként mennyi idő teljen el, hogy az effekt hallható legyen, miután bekapcsoltuk a pedált, a Speed szabályzója pedig a vibrato gyorsaságát állítja be, míg a Depth Control segítségével adhatjuk meg, hogy a vibrato hangzása mennyire legyen intenzív. Összességében ez a szépen lekerekített pedál egy kellemes eszközzel bővíti a repertoárunkat.

De a Shaker Vibrato többet is tartogat a felszín alatt, ez pedig a TonePrint nevű technológia, ami a zúzásban komoly fegyvertény lehet. Egy szimpla USB-kapcsolat segítségével a TonePrint révén az Internetről egyenesen a pedálba tölthetjük a kedvenc gitárosaink által készített, a hangzásuk eszenciáját megadó egyéni hangzásokat, könnyen, egyszerűen és természetesen ingyen. Egy jelentős, és egyre csak bővülő bankban gyűlnek azok a beállítások, amik napjaink legjobb gitárosainak köszönhetően a TonePrint-es beállítások közé bekerülhettek. Úgyhogy többé nem az utánzásról, hanem az együttműködésről beszélhetünk!

 • TonePrint segítségével azonnali hozzáférés a példaképeid által készített egyedi beállításokhoz
 • 2 féle vibrato - válaszd ki a kedvenc típusát a te szájízed szerint
 • Speed, Depth, Rise-time és Tone nevű szabályzóinak segítségével beállítások széles köre
 • Sztereó ki és bemenet - a minél inkább rugalmas használat érdekében
 • True Bypass - azaz nincs jelveszteség (analog-dry-through)
 • Spillover kapcsoló - finom átmenet a hangzások közt
 • Az elemhez könnyen hozzáférhetsz - szerszám nélkül kinyithatod az elemtartót
 • Kicsi alapterület - hogy a pedál-board-on minél több hely maradhasson
 • Csúcsminőségű alkatrészek - a hangzás miatt, csak a legjobb áramköri elemekből építkezünk
 • Turnéra, intenzív használatra - mindenhova magaddal viheted, bízhatsz strapabíró kialakításába

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Kapcsolodó termék(ek)

Radial SB-6 Izolátor

Radial SB-6 Izolátor

 # R800 0160 00

..

44 900Ft Nettó ár: 35 354Ft

Radial JR5 Multi Switch Távirányító

Radial JR5 Multi Switch Távirányító

 # R800 6600 00

..

119 900Ft Nettó ár: 94 409Ft

ToneBone Bassbone OD 2 Csatornás Bass Előfok

ToneBone Bassbone OD 2 Csatornás Bass Előfok

 # R800 7072 00

Könnyű átkapcsolás két basszusgitár közöttBasszus overdrive Vintage basszus korrekcióPZB booster és 10 MOhm piezo bemenet..

111 200Ft 139 900Ft Nettó ár: 87 559Ft

Radial J48 Fantom Táplált Aktív DI

Radial J48 Fantom Táplált Aktív DI

 # R800 3001 00

Rendkívül alacsony torzítás, Kimagasló "headroom" és dinamika tartomány,Megőrzi az eszköz természetes hangját,48V fantom táp.A Radial J48-at úgy tervezték, hogy a legtermészetesebb hangzást biztosítsa..

73 900Ft Nettó ár: 58 189Ft

Aalberg Audio TRYM tremolo pedál (B-stock)

Aalberg Audio TRYM tremolo pedál (B-stock)

 # TR-1

Kibontott, kipróbált, doboz nélküli darab. Az Aalberg Audio TRYM TR-1 Tremolo pedál. A TRYM TR-1 a tremolo hatását az effekt pedálok Aalberg láncához vezette. A Tremolo egy sokoldalú effekt, és a..

31 500Ft 59 900Ft Nettó ár: 24 803Ft

Radial SB-7 Earmuff Fülhallgató Silencer

Radial SB-7 Earmuff Fülhallgató Silencer

 # R800 0170 00

..

28 900Ft Nettó ár: 22 756Ft

Címkék: modulációs effekt