Csillag Péter


SSL 2  és SSL 2+ Desktop USB Audio Interfész
Solid State Logic stúdió berendezései több mint 40 éve jelen vannak a zeneipar szívében. Segítik a híres művészeket, producereket és stúdiókat abban, hogy oly sok sikeres felvétel készüljön.Most az  SSL 2 és SSL 2+, megjelenésével te is hozzáférsz a siker mikéntjéhez a saját stúdiódban.Csodálatos  SSL-tervezte analóg mikrofon előfokok és hibátlan 24/192 kHz konverterek stúdió minőségű felvételekhez. Tiszta monitor utak,  és kitűnő fejhallgató erősítők, kristálytiszta visszajátszás. Alacsony latency jellemzi a keverést, tehát mindig ott a lehetőség egy nagyszerű végeredményhez.A ..
sE Electronics dobtáskák
Nemrég mutatta be az sE electronics a V Kick lábdob, a V Beat tam és pergő mikrofonjait, valamit a V Clamp rögzítőt. Most mindjárt háromféle összeállításban kínálja mindezeket egy könnyű, ám strapabíró kézitáskában. A legnagyobb a V Pack Arena, amely egy V Kick, három V Beat a hozzá tartozó V Clampokkal és egy V7X-et, valamint egy pár sE 8 kismembránút tartalmaz overheadnek.. Ezt követi a V Pack Club, amelynél se 7 pár az overhead, végül a V Pack Venue, amelyben nincsenek overhead mikrofonok. A kedves tőlük az, hogy a táska V Pack Case néven üresen is kapható azok számára, akik már megvet..
SSL  SiX SuperAnalog miniatűr keverőpult
Első ránézésre az SSL SiX a szokványos kompakt keverőkre hasonlít, azonban ha jobban szemügyre vesszük, rögtön látszik, hogy itt egy másik ligáról van szó - lényegében egy kompakt méretre szabott, 6 csatornás SSL pult, olyan hangminőséggel, funkciókkal és rugalmassággal, melyet nem találhatunk meg bármely más kompakt eszközben.Az SSL SiX ideális zenészek, hangmérnökök, broadcasterek számára, akik kicsit ki szeretnének szakadni a digitális világból, azt a bizonyos analóg karaktert keresve, de nem kívánják feladni a kompaktságot - hiszen ezzel még egy 500-as modulokból álló rendszer sem versenye..
Tételek: 1 - 4 / 9 (3 oldal)