Solid State Logic Fusion

Solid State Logic Fusion

A Solid State Logic rendkívül büszke arra, hogy bejelentette a Fusiont, egy teljesen analóg 2U magas processzort, modern hibrid stúdiók számára. A Fusion öt teljesen új analóg színező eszközt  kínál, amelyek a hozzáadott hangszín és hangtér kombinációját biztosítják.  A részletgazdagságot, a melegséget és a finomságot csak tiszta analóg áramkörök biztosítják. 

A fúzió öt analóg processzort tartalmaz, amelyek diszkréten vagy kombinálva használhatók: Vintage Drive - egy egyedülálló, nem lineáris harmonikus erősítő áramkör, amely kohéziót és erősséget kölcsönöz a mixnek. A Drive és a Density szabályozói kölcsönhatásba lépnek egymással, hogy harmonikus telítődést és lágy tömörítést hozzanak létre az analóg áramkör túlthajtásával. Könnyedén alkalmazható a finom sűrítéshez, telítettséghez, vagy keményebb vezérlést ad szélsőséges torzításhoz.

Az SSL Violet EQ - egy teljesen új minimális fáziseltolású, kétsávos EQ. Az első új SSL analóg EQ áramkör több mint 25 éve. A magas és alacsony frekvenciájú áramkörök mindegyike négy kapcsolt frekvenciapontot és +/- 9dB csillapítást kínál.

Egy új magasfrekvenciás kompresszor biztosítja a jellegzetes analóg hangot. A kompresszor csak a magasfrekvenciákat érinti, optimalizál, sima és transzparens hangot biztosít.

Az új sztereókép javító megint csak egy valódi analóg áramkör, amely módosítja a jelet, lehetővé téve a sztereó mező kiterjesztését és térbeli manipulálását.

Kapcsolható egyedi tervezésű SSL transzformátor áramkör alacsony frekvenciájú telítettséget ad nagyfrekvenciás fáziseltolás mellett. Ennek eredménye a mély tartomány megvastagodása és ezzel egyidejűleg a magas csillogása.

James Gordon, az Audiotonix Group elnök-vezérigazgatójának megjegyzése: "A Fusion bevezetése új stúdióeszközök érkezését jelenti a stúdiókban masterelőknek, amelyek színt fognak hozni a jövő hangfelvételeiben. Mivel volt szerencsém voltam látni és hallani az új egység fejlődését azt hiszem erős benyomást fog kelteni az elkövetkező időszakban."

 

 A Fusion 2018 november 12-től érhető el.

Szerző Csillag Péter