Az SSL kontroller UF8 modellje most még jobb áron!

Az SSL kontroller UF8 modellje most még jobb áron!

SSL kontrollereket találsz a webshopunkban, köztük az SSL UF8 modellt is, most még kedvezőbb áron! A kontroller vagy keverő egyike azoknak az eszközöknek, amik a vezérlést teszik lehetővé, ha stúdióberendezésről van szó. Akik kicsit is otthonosan mozognak egy stúdióban és tisztában vannak az alapvető tudnivalókkal, netán profinak is merik mondani magukat, azoknak az SSL kontrollereket nem kell bemutatni.

Az SSL vagyis a Solid State Logic neve minden zenész, zenei producer, hangmérnök, illetve a zenei szférában jártas szereplő számára ismerősen cseng. A stúdiófelszereléseket gyártó cég az egyik legismertebb név a területen. Az ismertséget és az elismerést az évtizedek óta töretlen, magas minőségű termékeivel tudta elérni a gyártó. Több, mint negyven éve vannak jelen az olyan berendezések, stúdióeszközök a hangstúdiókban, mint amilyen az SSL kontroller is. Számos, kimagaslóan profi hangfelvétel született már az SSL kontrollerek használatával.

Az SSL kontrollerek egyik legújabb modellje, az UF8 is elérhető a webáruházunkban. Ha már ismered ennek a modellnek a tulajdonságait és az újdonságait, akkor nem kell bemutatnunk, egyszerűen csak meg kell rendelned és élvezni a vele való munkát. Ha még nem igazán vagy tisztában azzal, hogy mit tud az SSL kontrollerje, akkor íme egy kis gyorstalpaló.

Az SSL kontroller UF8, ahogyan a neve is jelzi, egy nyolc faderes berendezés. A tudását gyönyörűen kiegészíti a modern burkolat, a praktikus háttér világítás és a testre szabható funkciógombok. A kontroller három, különböző editálóval is együtt tud működni, sőt, bővíthető is, ennek köszönhetően, akár 32 csatorna kezelése is lehetségessé válik. Az egyik legjobb benne, hogy most az eredetinél jóval kedvezőbb áron tudod megvásárolni, mint az eredeti ára.

Ha szeretnél jó áron egy új SSL kontrollert, akkor itt az alkalom! Lépj kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdésed van az SSL kontrollerről vagy valamelyik termékről a webshopban és mi amint lehet válaszolunk a honlapon megadott elérhetőségek egyikén!

Szerző Csillag Péter


Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.