Akusztikus panelekkel a tökéletes hangfelvételért!

Akusztikus panelekkel a tökéletes hangfelvételért!

Az akusztikus panel vagy az akusztikai panel egy helyiség akusztikáját befolyásolni tudja, méghozzá pozitív irányba. Az akusztika minősége nagyon fontos egy olyan helyen, ahol a hangok játsszák a főszerepet. Egy hangstúdióban, ahol felvételeket készítenek, a legmodernebb berendezésekkel, a legtehetségesebb zenészekkel, előadókkal sem lehet tökéletes hanganyagot készíteni, ha az akusztikai tulajdonságok nem stimmelnek a helyszínen.

Az akusztikus paneleket úgy kell elképzeli, mint egy falburkolatot, csak ez belülre kerül, nem az épület külső részeire. A panelek különböző alapanyagokból készülnek, első sorban olyanokból, amik az átlagosnál jobb akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A paneleket rögzíteni kell a fal felszínére, általában a teljes felületre. A kijelölt felületre telepített akusztikus panelek képesek a zavaró hangokat kiszűrni és megteremteni egy olyan, ideális akusztikát, ami minőségi hangfelvételek elkészítését teszi lehetővé.

Az igazán hozzáértő és tapasztalt szakemberek jól tudják, hogy az igényes és eredményes stúdiómunka alapfeltétele a megfelelően kiépített stúdió. Mielőtt berendeznék drága felszereléssel, le kell tesztelni az akusztikát és kialakítani az elvárásoknak megfelelő szintre. Az akusztikus panelek a hangok torzítását, azok visszaverődését képesek csökkenteni. A magas és a közepes, valamint a mély frekvenciákon is működnek, csak szakszerűen kell őket elhelyezni, előzetes mérések alapján. Ha pontosan annyi akusztikus panelt helyeznek el pontosan ott, ahol kell, az eredmény azonnal hallható lesz.

A webáruházunkban 
akusztikus paneleket 
is forgalmazunk, ha pontosan ilyen termékre van szükséged ahhoz, hogy a hangstúdiódat tökéletesítsd, akkor nálunk jó helyen jársz! A termék kínálatunkból az Universal Acoustics Solar System Mercury szürke és bordó színben is elérhető szoba szettjei vásárolhatóak meg. Keress fel minket bizalommal és kérdezz minket azokról a termékekről, amik érdekelnek! A weboldalunkon megtalálod minden elérhetőségünket az azonnali kapcsolatfelvételhez!

Szerző Csillag Péter


Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.