Solid State Logic SiX Asztali Keverőpult! Kell ennél több?

Solid State Logic SiX Asztali Keverőpult! Kell ennél több?

Aki rendszeresen hangmérnökösködik, zenél, illetve zenét csinál, az nem nélkülözhet egy igazán kiváló és a célnak megfelelő keverőpultot. A dolog nem olyan egyszerű itt sem, ahogyan más döntéshelyzetben sem. A rendelkezésre álló lehetőségek között kell megtalálni azt az egyet, ami a legjobban megfelel a célnak.

Az asztali keverőpultok klasszikusa az analóg változat, ami mellett már megjelentek a digitális modellek is. A digitális változat jól kezelhető, számítógéphez is csatlakoztatható, sokféle funkcióval el van látva és az ára is megfizethető. Mi szól mégis az analóg keverőpult mellett? Aki egy ilyen keverőpultot megtanult kezelni, megismerte, azon már nem fog ki más modell. A stúdiózás és a hangzás alakítása egy jól kiválasztott eszközzel nemcsak siker, de valódi élmény is.

Solid State Logic SiX Asztali Keverőpult tervezésekor is ez a cél lebegett a gyártó előtt. Az asztali keverőpultoknak ez a típusa egyszerre tudja nyújtani a kompakt kivitelezést és emellett a sokoldalúságot is, amit a jellegzetes analóg tulajdonságokkal egészít ki.

Solid State Logic SiX Asztali Keverőpult egy hat csatornával rendelkező keverőpult, amit tizenkettő vonalbemenet, 100 mm faderek, két sávos SSL EQ, két sztereo bemenet, valamint két csatorna bemenet egészít ki. Ennyit a számokról, most nézzük meg közelebbről is, hogy mit tud egy eredeti Solid State Logic SiX Asztali Keverőpult! A tervezőket az motiválta, hogy a keverőpult használóit segítsék a sikeresebb munkafolyamat, az igazán színvonalas munkadarabok elkészítésében. Az új modellt a pontos hangerőbeállítás, a kiválóan teljesítő kompresszor, hiánytalan kiegészítő funkciók jellemzik. Minden egyetlen keverőpultban egyesül, ami a tökéletes hangzás eléréséért folytatott munkához megbízható eszköz.

Solid State Logic SiX Asztali Keverőpult a webshopunkban megvásárolható. Á-érték arányát tekintve kiváló választás, lehetőségeit nézve izgalmas modell. Keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, ha kérdésed van és szeretnél még további információkat kérni a Solid State Logic SiX Asztali Keverőpultról!

Szerző Csillag Péter


Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.