Írható cd kedvező áron, nagy kiszerelésben, csúcsminőségben!

Írható cd kedvező áron, nagy kiszerelésben, csúcsminőségben!

Az adathordozók között ma már veteránnak számítanak az olyan termékek, mint a cd. Sokan nem is használnak már cd-t vagy akár dvd-t, mert a helyüket átvették a modernebb eszközök. Mégis van helyük a 21. században is, ezt jól tudják azok, akik a minőségi zenelejátszókkal hallgatnak zenét, illetve zenével foglalkoznak.

Az írható cd-n hanganyag tárolható, amit egy alkalommal lehet az adathordozóra rögzíteni. Az írható cd-k nem újraírhatóak, ez már egy másik kategória a cd-k csoportosításában. A megfelelő eszközökkel a hanganyag rögzíthető a cd-n, ami aztán hosszú ideig megőrzi az adatokat.

Az írható cd-k között is vannak különbségek. Első sorban minőségi különbségről beszélünk. Ha azt szeretnéd, hogy az anyagod ne sérüljön, ne vesszen el és ne veszítsen az eredeti minőségéből se, akkor az adathordozó minőségét is meg kell válogatnod.

A webáruházunkban ilyen írható cd-k várnak a vásárlókra, méghozzá nagy kiszerelésben! Amennyiben most van szükséged írható cd-re, jól időzítettél, ugyanis a webáruházunkban elérhető termékeket jelentősen alacsonyabb áron adjuk! A cd csomagban összesen 50 darab írható cd található, méghozzá nem is akármilyen, hanem csúcsminőségű változatban! Mitől lesz prémium minőségű egy írható cd?

Az egyik fontos tényező a cd esetében az adatvesztés minimalizálása. A speciális réteg a cd felületén ezt a célt szolgálja. Márkától és sebességtől függetlenül minden meghajtón olvashatóak a megírt cd-k, amik kiemelkedően hosszú ideig őrzik az adatokat. 200 évig elérhetőek az adatok. Igen, jól hallottad, pontosan ennyi ideig. Ez azért megnyugtató, ugye? Azok is hallgathatják az általad írt cd-ket, akik még meg sem születtek.

A HHB írható cd-k kiemelkedő színvonalát tovább emeli az ultraibolya sugárzásnak való ellenállásuk és a nagy írási sebesség is, a jó optikai visszaverés és a fehér színű, nyomtatható felület is. Ilyen tulajdonságokkal rendelkező cd-ket gyorsan be tudsz szerezni a webáruházunkból. Ha kérdésed van az általunk forgalmazott termékekről, keress minket a megadott elérhetőségek egyikén!


Szerző Csillag Péter


Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.