Usb hangkártya: ha saját zenei anyagot készítenél!

Usb hangkártya: ha saját zenei anyagot készítenél!

Zenei babérokra törsz? Tele a fejed ötletekkel, szétvet a kreativitás és szeretnéd magad kifejezni a hangokon keresztül? Ahhoz, hogy saját zenét csinálj és azt másokkal is megoszthasd, már nem kell a szobádból sem kimozdulnod. Akár egy otthoni, saját stúdiót is be tudsz rendezni felvételhez, szerkesztéshez stb.

A saját stúdió felszereléshez nem kell feltétlenül a legdrágább hangcuccokra költened, elég, ha a céljaidhoz megfelelő, jó ár-érték arányú termékekre ruházol be. Ami biztos, hogy kelleni fog, az a stúdió monitor, mikrofon, zenei szoftver, na és persze a hangkártya. A legújabb usb hangkártya egyszerűen a Tiéd lehet, csak nézz be hozzánk és válogass a webáruházunk termékeiből! A webshopunkban többféle árkategóriában kínálunk márkás usb hangkártyákat, amiknek a segítségével megteremtheted a saját hangzásodat, méghozzá kiemelkedő minőségben!

A hangkártya nélkül nem lehet hangfelvételt csinálni, ehhez kell ugyanis csatlakoztatni az olyan eszközöket, mint a mikrofon vagy a hangszerek. Tulajdonképpen ez az eszköz rögzíti a hangot és továbbítja azt a gépedbe, ahol adattá alakítja. A hangkártyák, így az usb hangkártya is több bemenettel rendelkezhet. Minél több a bemenet, annál több hangsávot lehet felvenni és rögzíteni egyszerre.

Az usb hangkártya kiválasztásakor nemcsak a bemenetek száma a lényeges, hanem az is, hogy milyen minőségben képes rögzíteni a hangot. Egy 2-4 bemenetes usb hangkártya tökéletes választás kezdőknek. A komolyabb usb hangkártya már egy komplett zenekar felvételében is közre tud működni, sőt előerősítővel is fel van szerelve a jel felerősítéséhez és az átalakítás tökéletesítéséhez.

A kiválasztott usb hangkártya néhány kattintást követően a Tiéd lehet, csak keress fel minket bizalommal online! Persze a tanácsunkat is kérheted, ha úgy érzed, hogy elborít a sok információ és kifogott rajtad a kínálatunk. Lépj velünk kapcsolatba a weboldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén és mi a rendelkezésedre állunk akkor is, ha a téma az usb hangkártya!

Szerző Csillag Péter