Legfrissebb Írások - Minden cikk

Írható cd kedvező áron, nagy kiszerelésben, csúcsminőségben!
Az adathordozók között ma már veteránnak számítanak az olyan termékek, mint a cd. Sokan nem is használnak már cd-t vagy akár dvd-t, mert a helyüket átvették a modernebb eszközök. Mégis van helyük a 21. században is, ezt jól tudják azok, akik a minőségi zenelejátszókkal hallgatnak zenét, illetve zenével foglalkoznak.Az írható cd-n hanganyag tárolható, amit egy alkalommal lehet az adathordozóra rögzíteni. Az írható cd-k nem újraírhatóak, ez már egy másik kategória a cd-k csoportosításában. A megfelelő eszközökkel a hanganyag rögzíthető a cd-n, ami aztán hosszú ideig megőrzi az adatokat..
Hangszerkábel a hangzás lelke!
A koncertek és a stúdiófelvételek, hangfelvételek közös, a munkához és előadáshoz nélkülözhetetlen eszköze a hangszerkábel. A hangszerkábel összekötő elem az elektromos, elektro-akusztikus hangszer és az olyan berendezések között, mint amilyen az erősítő. A hangszerkábel az audiokábelek csoportjába tartozik, ide sorolható még a mikrofonkábel és a hangszórókábel is. Ezeknek a kábeleknek a közös feladata a jelátvitelben konkretizálódik. Az ilyen kiegészítőket tehát úgy kell kiválasztani, hogy a magas jelminőség ne romoljon a használatukkal, máskülönben ez a hangzást..
Az elektromos gitárhúrok kiválasztásának alapvető szempontjairól
A gitár húrok nélkül olyan, mint egy gyümölcsfa virágok nélkül, virágok hiányában nem születik meg a lényeg, a gyümölcs, a hangszeresetében pedig a gitárzene. Az elektromos gitár alapvetően hat húros hangszer, amit csak elektromos gitárhúrokkal szokás felhúrozni. Az e, g, b, d, a, e elektromos gitárhúrok több félék lehetnek, csoportosíthatjuk őket anyaguk és vastagságuk szempontjából is. Minden gitárosnak érdemes tisztában lennie azzal, hogy az elektromos gitárhúrok egyes típusai mire képesek és milyen gitároshoz illenek. Íme néhány alapvető szempont az elekt..
Vovox Excelsus
A VOVOX átalakítja a teljes otthoni és Pro audio kábel tartományt(a kép illusztráció) A svájci VOVOX kábelgyártó szerkezetátalakítja kábelkészletét. A társaság egy teljesen felülvizsgált termék portfóliót mutat be. Ennek az úttörő lépésnek a legfontosabb újdonsága a korábban elkülönített Home Audio és Professional Audio divíziók konszolidációja a jelenlegi termékcsalád kísérő korszerűsítésével. Ugyanakkor a gyártó bejelentette új, a VOVOX excelsus referenciavonal piacra dobását. "Miért használunk különféle kábeleket az otthoni hangzáshoz, mint a professzionális audiorendszerekhez - j..
SSL 2+ akció
Most minden megrendelt SSL 2+ USB külső hangkártyához MIDI és RCA-6,3 Jack kábeleket adunk ajándékba..
Usb hangkártya: ha saját zenei anyagot készítenél!
Zenei babérokra törsz? Tele a fejed ötletekkel, szétvet a kreativitás és szeretnéd magad kifejezni a hangokon keresztül? Ahhoz, hogy saját zenét csinálj és azt másokkal is megoszthasd, már nem kell a szobádból sem kimozdulnod. Akár egy otthoni, saját stúdiót is be tudsz rendezni felvételhez, szerkesztéshez stb.A saját stúdió felszereléshez nem kell feltétlenül a legdrágább hangcuccokra költened, elég, ha a céljaidhoz megfelelő, jó ár-érték arányú termékekre ruházol be. Ami biztos, hogy kelleni fog, az a stúdió monitor, mikrofon, zenei szoftver, na és persze a hangkártya. A legújabb usb ha..