HHB

Az 1976-ban alapított HHB elkötelezett a naprakész és innovatív pro audio megoldások fejlesztésében a világ legnépszerűbb műsorszolgáltatói, hangfelvételi stúdiói, utómunka és rendszerintegrátorai számára. Ezt az örökséget a márkahű ügyfelek széles körű csoportja bizonyítja, akik az HHB minőséget biztosító szaktudása és technikai támogatása mellett teszik le a voksot úgy mint a BBC, a Sky, a CNN, az Abbey Road, a Molinare Post és még sokan mások.

A vevői elégedettség és a technikai segítségnyújtás egyedülálló megközelítését egy valós ipari tapasztalattal rendelkező értékesítési csapat végzi, együttműködve a magasan képzett és tapasztalt mérnökökkel, akik biztosítják a HHB számára, hogy világviszonylatban vezető szerepet töltsön be a professzionális audiovizuális berendezések piacán.

Az Audiomonde Kft.-nél a HHB világelső professzionális médiái érhetőek el készletről. Egyes HHB csúcsminőségű adathordozókon elhelyezett adatokra akár 200 évig biztosítható a kiolvashatóság, ami adatmentés, archiválás számára az elérhető legjobb megoldássá teszi.

Termék összehasonlítás (0)


HHB 50 x 4.7GB írható DVD-R fehér nyomtatható felülettel (inkjet)

HHB 50 x 4.7GB írható DVD-R fehér nyomtatható felülettel (inkjet)

 # DVD-R4.7GB-GBULKIP50

19 900Ft Nettó ár: 15 669Ft

HHB 50 x 80 perces SILVER írható CD fehér nyomtatható felülettel (inkjet)
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.