Adatvédelem

A webáruház üzemeltetője (továbbiakban "Szolgáltató") a Személyes Adatok védelmére vonatkozó Európai 95/46/EC rendelet értelmében gyűjti és használja fel a Vásárló személyes adatait. Ezek a Személyes Adatok a Távollevők Közötti szervezett értékesítési rendszer keretében a Szolgáltató és a Vásárló között létrejövő Adásvételi Szerződéshez szükségesek.

A szerződés megkötéséhez szükséges Személyes Adatok magánszemélyek esetén: vezeték-és keresztnév, telefonszám, e-mail cím, postacím.

A szerződés megkötéséhez szükséges Személyes Adatok jogi személyek esetén, illetve egyéb vállalkozói tevékenységet folytató személyeknél: a megrendelő teljes neve, telefonszám, e-mail cím, postacím, a vállalkozás megnevezése, a vállalkozás székhelyének címe és irányítószáma, vállalkozói azonosító, adóazonosító.

A regisztráció vagy megrendelés során a Vásárló nyilatkozhat, hogy szeretne-e ajánlatokat, tájékoztatókat kapni hírlevél keretében, azonban bármikor leiratkozhat a hírlevélről vagy megváltoztathatja az adatait bejelentkezést követően.

A Vásárló a regisztrációval vagy a megrendelés elküldésével hozzájárul, hogy a Személyes adatai és a megrendelés részletei a Forgalmazóhoz kerüljenek feldolgozás céljából. A Forgalmazó kötelezi magát arra, hogy a Vásárló semmilyen személyes adatát nem adja át harmadik személynek, a kiszállítás teljesítését végző fél kivételével.

A Vásárló beleegyezik abba, hogy a Forgalmazó bizonytalan ideig rendelkezik a személyes adataival. A Vásárló bármikor visszavonhatja ezt a rendelkezést írásos formában. Ebben az esetben a Forgalmazó ezen joga 1 hónapon belül érvényét veszti.


2016