TC Electronic Vortex Flanger Pedál

  TC Electronic
 • Cikkszám: 960680001
 • 42 900Ft
 • 24 900Ft

 • Nettó ár: 19 606Ft
 • TC Electronic Vortex Flanger Pedál

A Vortex Flanger-t a gitárosok igényeinek figyelembevételével tervezték, úgyhogy az alapterülete a lehető legkisebb, a hátoldalán található elemhez könnyedén, akár célszerszám nélkül hozzáférhetünk, valamint mind a pedál áramköri kialakítása, mind a pedál felépítése olyan anyagokat és alkatrészeket takar, amit hosszú ideig tartó intenzív használatra alakítottak ki, mint amilyen a színpadi használat, vagy a próbatermi zúzás! Természetesen ez a pedál is True Bypass működésű, tehát biztos lehetsz benne, hogy az analóg jeláteresztés során a csúcsminőségű áramköri kialakításnak köszönhetően a jel semmilyen csorbát nem fog szenvedni.

A pedál hangzásbeli lehetőségei nagyon szélesek, egészen vad lehetőségeket rejt magában, mindig fogsz az adott szituációnak megfelelő beállítást találni. A Vortex Flanger hangzása miatt mindig adott a lehetőséged, hogy a visszacsatolást, a gerjesztést pozitív, vagy akár a negatív irányba továbbvihesd. Mindezt az úgynevezett "through-zero", azaz az origón, a nullán átmenő opció révén használhatod. Míg a kapcsoló másik állásában, tradicionális flanger-ként egy sokkal kezesebb puha hangzású szalagos jelleg szerint működik. A potméterek segítségével állítható be a moduláció sebessége (Speed), az effekt jelre gyakorolt hatása és intenzitása változtatható (Depth), míg a flanger-ek talán legfontosabb paraméterét, a moduláció idejének beállításával érhetjük el, legyen szó agresszívebb, vagy finomabb beállításokról. Végezetül a Feedback feliratú potméter segítségével a modulált jelet visszaküldhetjük a jelútba, ami tulajdonképpen meg is mutatja, hogy miért is jó dolog zenében flanger-t használni.

De a Vortex Flanger még ennél is többet tartogat a felszín alatt, ez pedig a TonePrint nevű technológia, ami a zúzásban komoly fegyvertény lehet. Egy szimpla USB-kapcsolat segítségével a TonePrint révén az Internetről egyenesen a pedálba tölthetjük a kedvenc gitárosaink által készített, a hangzásuk eszenciáját megadó egyéni hangzásokat, könnyen, egyszerűen és természetesen ingyen. Egy jelentős, és egyre csak bővülő bankban gyűlnek azok a beállítások, amik napjaink legjobb gitárosainak köszönhetően a TonePrint-es beállítások közé bekerülhettek. Úgyhogy többé nem az utánzásról, hanem az együttműködésről beszélhetünk!

 

 • TonePrint segítségével azonnali hozzáférés a példaképeid által készített egyedi beállításokhoz
 • 2 féle flanger - hangzások széles skálája a klasszikus rock-tól a felszálló 747-es hangjáig
 • Speed, Depth Feedback és Delay Time szabályzóinak segítségével széles körben beállítható
 • Sztereó ki és bemenet - a minél inkább rugalmas használat érdekében
 • True Bypass - azaz nincs jelveszteség (analog-dry-through)
 • Az elemhez könnyen hozzáférhetsz - szerszám nélkül kinyithatod az elemtartót
 • Kicsi alapterület - hogy a pedál-board-on minél több hely maradhasson
 • Csúcsminőségű alkatrészek - a hangzás miatt, csak a legjobb áramköri elemekből építkezünk
 • Turnéra, intenzív használatra - mindenhova magaddal viheted, bízhatsz strapabíró kialakításában

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Kapcsolodó termék(ek)

JR2 Dual Remote

JR2 Dual Remote

..

39 900Ft Nettó ár: 31 417Ft

Bayus Double, Fekete Gitár Heveder

Bayus Double, Fekete Gitár Heveder

..

8 900Ft Nettó ár: 7 008Ft

BigShot ABY True Bypass Switcher

BigShot ABY True Bypass Switcher

Transzformátoros földhurok eliminálás180° polaritás váltóCompact és strapabíró pedálPlug and play egyszerűséggel használató ..

38 900Ft Nettó ár: 30 630Ft

ProD2 Stereo DI

ProD2 Stereo DI

..

55 900Ft Nettó ár: 44 016Ft

J48 Stereo Phantom Powered Active DI

J48 Stereo Phantom Powered Active DI

..

105 900Ft Nettó ár: 83 386Ft

Cablink Passive Speaker Cab splitter

Cablink Passive Speaker Cab splitter

Az erősítő kimenetét kapcsolja két ládáhozSorosan vagy párhuzamosan is használhatóCompact  és teljesen passzív, tápellátást nem igényelRáadás vonalszintű kimenet szintszabályzóbval..

31 900Ft Nettó ár: 25 118Ft

Címkék: modulációs effekt