Dynaudio 18S - Subwoofer

  Dynaudio
 • Cikkszám: 962132
 • 518 000Ft

 • Nettó ár: 407 874Ft
 • Dynaudio 18S - Subwoofer

A Dynaudio 18S tökéletesen illeszkedik a Dynaudio stúdió monitorokhoz ... intelligensen.

A monitoraidat kiegészítve egy Dynaudio 18S Szubbal, megnyílik egy új teljesítmény-világ, amely lehetővé teszi a tökéletes keverést vagy masterelést ezzel olyan eredményt biztosítva, ami bármely rendszeren tökéletesen szólal meg.

Forrás hű mélyek

Az ütős hangzást két vadonatúj MSP + hibrid rendszer és egy 500W-os erősítő biztosítja a teljes körű irányítás és a teljesítmény érdekében.

Olyan fejlett DSP modellezési technológiát kapott, amely akusztikusan illeszti a Dynaudio 18S-t bármely Dynaudio Pro Studio Monitorhoz legyen az a BM vagy a LYD széria. Ezzel a kétutas rendszered egy csapásra háromutassá válik. A 18S-t tökéletes illesztése a professzionális monitorokhoz, az abszolút pontosság kulcsa a keverés és a masterelés során.

Ez úgy történik, hogy az összes népszerű high-end stúdió hangszóró akusztikai tulajdonságait megmérik, és mindegyik alapján egyedi beállítás készül a 18S-hez. Ezzel a jövő is biztosítva van, hiszen ha új stúdió-hangszóró jelenik meg a piacon, a 18S-os firmware frissítésével az új hangszóró akusztikai tulajdonságai hozzáadhatóak a korábbi listához - így a termék folyamatosan fejlődni tud az igényeinek és a felszerelésednek megfelelően.

A könnyű választást és a további beállításokat a kijelző és menü rendszer teszi lehetővé, ahol az eredmény tökéletesen testre szabható. Például egy LYD 48 sztereó vagy surround megoldással kombinálva egy kompromisszum mentes négyutas monitorozási rendszer áll rendelkezésre.

A 18S RCA vagy XLR csatlakozót kínál a rugalmasság érdekében és számos hasznos funkcióval rendelkezik a fejlett rendszerek támogatására. Többek között lehetőség van késleltetésre annak biztosítása érdekében, hogy a hangfalakkal tökéletesen szinkronban működjön: mindössze annyit kell megadni, hogy mekkora a távolság a hangfalaktól, hogy automatikusan beállítsa magát az idő és a fázis késleltetésével.

Végezetül egy parametrikus, 3 sávos EQ áll rendelkezésre a Sub szoba adottságaihoz igazításához, amelyek befolyásolhatja a végeredmény pontosságát.

MSP + hibrid meghajtó

A 18-ashoz új sugárzót fejlesztettünk, ami alumíniumból készült szakítva az eddig megszokott magnézium-szilikát polimer anyaggal. Az új MSP + hibrid sugárzó speciálisan mélynyomóhoz lett tervezve a lehető legjobb teljesítmény érdekében. A hátsó rész papír a porvédő sapka MSP az elülső oldalon. Miért a szendvics szerkezet? Mert a mélysugárzó eltérő egyensúlyt igényel a merevség, a súly és a csillapítás között, mint a hagyományos hangszórók.

Jellemzők

 • 500 wattos, legkorszerűbb D osztályú erősítő
 • Dupla 9.5 colos MSP + Hybrid Sugárzó a mély tartományok hosszú távú pontos visszaadása céljából
 • Fejlett DSP az összes stúdió monitorhoz történő tökéletes illesztéshez
 • Előre elkészített Crossover szűrők
 • Késleltetési lehetőség az elhelyezés szerint történő beállításhoz
 • Háromsávos beépített parametrikus EQ
 • Kettős ellentétes oldali hangsugárzó kialakítás
 • 16-230 Hz frekvenciatartomány
 • Master / Slave funkció több mélysugárzó együttes használatához

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Kapcsolodó termék(ek)

Dynaudio BM5 mkIII - Közeltéri monitor

Dynaudio BM5 mkIII - Közeltéri monitor

 # 942632

A BM5 MKIII a következő generációja a rendkívül sikeres BM5A MKII monitornak. Professzionális felhasználási területen az egyik legnépszerűbb modell világszerte.Nagyobb SPL, szélesebb frekvenciaátvitel..

129 900Ft 164 900Ft Nettó ár: 102 283Ft

Dynaudio BM15A - Midfield Monitor - Jobb

Dynaudio BM15A - Midfield Monitor - Jobb

 # 949757

A Dynaudio közeltéri élmény. A BM15A egy relatív nagy 2-utas aktív rendszer nagy méretű 240mm-es (10") wooferrel, egy speciális Dynaudio ESOTEC soft dome tweeterrel és egy keresztváltóval, amelyik dua..

415 900Ft Nettó ár: 327 480Ft

Dynaudio LYD 5 - Közeltéri monitor - Fekete

Dynaudio LYD 5 - Közeltéri monitor - Fekete

 # 962532

A LYD 5 egy újraértelmezett közel téri kompakt monitorAz akusztikailag tökéletlen környezetben végzett monitorozás nem egyszerű ,de a Dynaudio LYD sorozatot úgy tervezték, hogy tiszta hangot nyújt..

147 900Ft Nettó ár: 116 457Ft

Dynaudio LYD 8 - Közeltéri monitor - Fekete

Dynaudio LYD 8 - Közeltéri monitor - Fekete

 # 962832

Az akusztikailag nem hangolt környezetben végzett monitorozás soha nem ideális. De a Dynaudio LYD sorozat tiszta hangot nyújt az otthoni vagy a projektstúdió számára. A két 80 wattos teljesítményerősí..

229 900Ft Nettó ár: 181 024Ft

Dynaudio 9S - Subwoofer

Dynaudio 9S - Subwoofer

 # 961232

A 9S múltbéli szubok legjobb tulajdonságait veszi át és újrafinomítja a részleteket az alacsony frekvencián. Igazi basszusA 9S subwoofer a LYD sorozat és más Dynaudio Pro stúdió monitorok kiegészítője..

285 900Ft Nettó ár: 225 118Ft

TC Electronic XO-24 Crossover és Hangfal Szabályzó Rendszer

TC Electronic XO-24 Crossover és Hangfal Szabályzó Rendszer

 # 976001051

..

319 900Ft Nettó ár: 251 890Ft

Címkék: mélysugárzó