Áttekintés Kezelőfelület Munkafolyamat Felépítés Audio Offline SW Alap I/O MADI I/O DANTE I/O Galéria
Áttekintés

Valami különleges kezdete

A Solid State Logic (SSL) 35 éve a keverőpult tervezés meghatározó szereplője a piacon. Rengeteg megoldás, koncepció, szolgáltatás született abból, hogy behatóan tanulmányozta a zenei piac, a felvételi stúdiók, a broadcast és a filmes világ munkafolyamatait, megfigyelte, hogy az adott területen miként dolgoznak, gondolkoznak a szakemberek. Az SSL név ezáltal vált szinonimájává az innovációnak, a felfedezésnek, az intelligenciának, az ergonómiának, a designnak és a kompromisszum mentes hangminőségnek. Ezek összessége tette mindig is lehetővé, hogy a hangmérnökök hatékonyan és kreatívan dolgozzanak, hogy a zene és a hangzás csúcsminőségű legyen.

Az SSL történetében az első hangosító pult a Live, amelyben minden eddigi tudást és tapasztalatot felhasználtak. Ez a pult folytatja az SSL tradícióját, de azon felül nyújt különlegességeket is. Ahogy azt egyéb területeken mindig tették, itt is behatóan tanulmányozták, hogy hogyan dolgoznak ma a világ vezető hangosító mérnökei. Ennek eredményeképp a Live egyedülálló felhasználói felületet kapott, amely kiválóan illeszkedik ahhoz, ahogy ma a munka folyik, és emellett új, hatékony funkciókat mutat be, amivel forradalmasítani fogja a holnap szakembereinek gondolkodásmódját. Több ki-bemenettel rendelkezik mint a versenytársai és természetesen - ahogyan az elvárható egy pulttól, amely magán viseli az SSL nevet - a hangja kifogástalan. Mindezt elérhető áron...

Kezelőfelület

Testközeli és személyes

Az SSL Live kezelőfelülete egy évtized tapasztalatát illeszti az élő hang igényeihez. Az eredmény egy letisztult design, amely intuitív és ergonomikus. A szolgáltatások összessége lehetővé teszi, hogy a pult kezelője minden helyzetben a kezében tartsa az irányítást. A rendszer, rugalmassága révén, lehetővé teszi csak az érintőképernyő használatát, vagy a hagyományos kezelőszervekét, vagy a kettő kombinációját.

19"-os és az L200-nál 17"-os, nagy felbontású és fényerejű, érintőképernyő áll rendelkezésre az effektek és a rendszer konfigurációs menü azonnali eléréséhez, ami egyben állandó vizuális visszajelzést biztosít. Ez a tablet stílusú, több érintést is érzékelő (multi-touch) képernyő, utolérhetetlen a paraméterkezelésben. Külön System Monitor képernyő ad átfogó képet valamennyi jelútról, beleértve a csatornákat, a VCA-kat, Stem csoportokat, auxokat, amivel azonnali információkat kapunk a szintekről és a pillanatnyi állapotról anélkül, hogy bankok, vagy layerek között kellene navigálni. A fő képernyő együtt használható tizenkét "gyors kezelővel", kezelőnként egy forgókapcsolóval és három nyomógombbal a fő fader „csempén”. A gyors kezelő hozzárendelhető akár ugyanazon egyetlen paraméterhez a tizenkét csatornán, vagy egy-egy paraméterhez (EQ, effektek) csatornánként. A gyors kezelő forgó funkcióit akár faderekre is lehet tükrözni / fadereknek is meg lehet feleltetni. A fadert, a csempét, a gyors kezelőket és a kijelzőn éppen megjelenő információt színkód kapcsolja össze a könnyű azonosításhoz.

Az egyedülálló csatornavezérlő csempének saját, dedikált, nagy felbontású érintőképernyője van, színekkel kódolt forgókapcsolókkal és gyors hozzáférésű kiválasztó gombokkal, ami azonnali beavatkozást tesz lehetővé az EQ, a dinamika és az insert effektekbe az adott csatornán. Az egyedülálló "Focus Fader" azonnali beavatkozást tesz lehetővé, hogy a hangmérnök kézben tartsa a pultot.

Munkafolyamat

Mindannyian különbözőek vagyunk.

Mindenkinek megvan a maga módszere, amely szerint dolgozik és természetesen számára az a legjobb. Amikor a kezelőfelület kialakítására került sor az SSL úgy alakította ki azt, hogy mindenki a saját megszokott módszere szerint tudja használni a pultot. A Live-val a legtöbb funkció elérhető az érintőképernyőn keresztül vagy a hagyományos kezelőszervek segítségével, de lehet dolgozni a kettő kombinációjával is. Az SSL egyfelől biztosítja a hagyományos eszközöket a munkához, másfelől lehetőséget teremt új módszerek használatára is.

Az előlapon USB port található, így egy produkció teljes beállításkészlete lementhető és az új helyszínen betölthető. Az automatika képes elmenteni a beállításokat, az összeset egyben vagy eseményenként is, ami azután tetszőlegesen visszahívható, pl. az összes beállítás kivéve a kimeneti Mátrix EQ beállításokat.

Ha az eszközök minőségéről és a vásárlás utáni terméktámogatásról van szó, az SSL nemzetközi elismerését nem kell bemutatni. A Live esetében azonban ezt egy új szintre emelték. A Live szerkezeti erőssége egy tartós acél vázra épül, amit az utaztatásra teremtettek. Megfelelően kiegyensúlyozott, jó súlyelosztású ahhoz, hogy két ember kényelmesen, biztonságosan mozgassa. Komponenseit tekintve is élettartam hosszara lett tervezve: nem vízálló, de magas páratartalmat visel el és a fényviszonyok széles spektrumában lehet vele dolgozni. Az elérhető lehető legnagyobb fényerejű érintőképernyője van, kristálytiszta képet adva a legragyogóbb napsütésben is, sötét környezetben viszont igény szerint csökkenthető a kijelző fényereje.

Felépítés

Korlátlan teljesítmény és rugalmasság

Az SSL Live keverőpultból három modell áll rendelkezésre: az L500 Plus, az L300 és az L200. Úgy véljük, hogy a különböző méretű konzolok kínálata nem jelenti a minőség vagy a funkciók kompromisszumát. Mind a három pult ugyanazokat az I / O rackeket képes használni, azonos hangkonvertálást és belső dsp-t alkalmaz. A Fader Tile-ok, Master Tile és Channel Control Tile kombinációja és elrendezése változó, de a rendelkezésre álló vezérlők és a funkciók azonosak. A konzolok ugyanazt a szoftvert használják ugyanolyan architektúrával, routing képességgel és természetesen audiofeldolgozó rendszerrel. Az L500 Plus teljes csatornája megegyezik az L300 vagy az L200 teljes csatornájával, és mindegyikük pontosan ugyanazt a kiváló kezelési képességeket. A három modell közötti különbségek a fizikai méret, a rendelkezésre álló csatorna útak, a feldolgozási teljesítmény és a rendelkezésre álló helyi I / O között jelentkezik. A különbségek annyira nyilvánvalóak, hogy rendkívül egyszerűvé teszik az összehasonlítást.

   L200  L300  L500 Plus
 Paths  144 (all full)  192 (144 full, 48 dry)  256 (208 full, 48 dry)
 Fader Tiles  Three (36 +2 faders)  Two (24 +2 faders)  Three (36 +2 faders)
 Matrix  4 x 32 inputs / 36 outputs  4 x 32 inputs / 36 outputs  4 x 32 inputs / 36 outputs
 VCA's  24  36  36
 FX Slots  48  48  96
 FX types  45+  45+  45+
 Sample rate  96 kHz or 48kHz  96 kHz or 48kHz  96 kHz or 48kHz
 Local analogue I/O  12 mic/line, 12 line out  16 mic/line, 16 line out  Up to 32 inputs, 32 outputs
 Local AES/EBU I/O  4 pairs (with SRC)  4 pairs (with SRC)  Up to 8 pairs (with SRC)
 MADI ports (coax/optical)  8 (1 redundant pairs)  8 (1 redundant pairs)  Up to 12 (6 redundant pairs)
 MADI FX loop  Optical in/out x 1  Optical in/out x 1  Optical in/out x 1
 Blacklight  Optional redundant pair  Optional redundant pair  Optional 2 redundant pairs
 Dante - IP Audio Network  Optional 32x32 redundant pair  Optional 32x32 redundant pair  Optional 32x32 redundant pair
 Maximum I/O  568 in /out (600 with Dante)  568 in /out (600 with Dante)  976 in/out (1008 with Dante)
 Channel Control Tile  Not Available  Option  Standard
 Main touch-screen  17” 600 Nits  19” 600 Nits  19” 1,500 Nits
 Power Supply  Two redundant as standard  Two redundant as standard  Two redundant as standard
 Width  1370mm (54”)  923mm (36.3”)  1,191mm (46.9”)
 Weight  88Kg (194lbs)  81Kg (180lbs)  90Kg (200lbs)

Audio

Nincs kompromisszum

Az SSL-nél készített eszközök mindig követendő példát állítanak fel a hangminőségben. Ez elsődleges szempont volt az SSL Live esetében is. Semmire sem került akkora hangsúly, mint hogy a hangminőség utolérhetetlen legyen. A Live ki- és bemenetei csakúgy, mint a Stageboxokban lévő ki és bemenetek a már bizonyított SSL SuperAnalogueTM szellemében készültek, ami jobb, mint egy szabványos stúdió minőségű mikrofon előfok, mindez 24bit/96kHz-es DAC-kel kombinálva, ami 20-20 KHz-ig a 0,05 dB-en belüli (10 Hz-ig 1,3dB-en belüli) frekvencia átvitellel rendelkezik és 0,005% THD-vel és 64-bites belső processzálással.

A Live olyan eszköztárt nyújt, amivel az SSL pultokon dolgozó hangmérnökök évtizedeken keresztül, megszámlálhatatlan sikert söpörtek már be a felvételeikkel és hatalmas nemzetközi elismerésben részesülnek. A teljes jelúthoz tartozik egy négy sávos parametrikus EQ, amelyet kapcsolni lehet Q mód és "SSL Legacy EQ" mód között, a jól ismert sajátos karakterrel, hi- és lo-pass szűrőkkel, választható meredekséggel. A híres SSL dinamika is jelen van, mint különálló analóg kompresszor, analóg csöves emulátor, expander / gate, jel késleltető, valamint ügyesen kitalált általános szűrő. A konzol ugyancsak rendelkezik precíziós elemző eszközökkel, mint például az oktávonként fix pontos spektrum analizátorral és az SSL Broadcast pultjaiból már ismert Dialogue Automix rendszerrel.

Offline Software

SOLSA

Az SSL OffLine Setup Application, vagy röviden SOLSA szoftver lehetővé teszi az SSL Live pult editálását. Szinte minden funkció szerkeszthető laptopon, vagy desktop-on, egyelőre csak PC-n. Tipikusan a Fader Tile Layer-ek, a Bankok az I/O routolások, Stagebox-ok állíthatóak, de ugyanúgy jelenetek, showfile-ok is editálhatók. A SOLSA Lehetővé teszi effektek hozzáadását, a csatorna processzálás módosítását, a bus routolást és a VCA-k beállítását. Csakúgy, mint a pult maga, a SOLSA is tartalmaz Help menü rendszert.

A SOLSA nem egy szoftveres pult! A szoftver célja, hogy a felhasználó például Showfile-t tudjon konfigurálni egy eseményhez és egyben egy nagyszerű lehetőség a pult megismerésére. A szoftver audiot nem továbbít, nem tekinthető audio interfésznek. A SOLSA egy hatékony, erős szoftver, ami következetesen egy erős számítógépet igényel.

Rendszer követelmények: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit vagy Windows 8.1 64-bit OS
Egy ingyenes SolidStateLogic.com regisztráció és aktív internet kapcsolat a telepítés alatt.
A fenti Windows verziók Intel alapú Apple Mac-en Boot Camp-elt multi-boot rendszerben futtathatóak.
A SOLSA egyelőre nem lett tesztelve virtuális gépeken.

Hardware: Minimum 8 GB RAM javasolt, 2.6 GHz-es kétmagos processzorral
Legalább 1280 x 1024-es képernyőfelbontás, 200 MB tárhely

Letöltés: Offline Software - PC (64-Bit) v.2.0.1 (2014/07/04) 154 MB + Telepítési útmutató PDF

Alap I/O

Kényelem és csatlakoztathatóság

Bármely digitális keverőpult használhatósága és teljesítménye nagymértékben függ a lehetséges ki és bemenetek számától és azok képességétől. A Live kellően nagyszámú ki- és bemenettel rendelkezik ahhoz, hogy Front vagy Monitor keverő alkalmazásban egyaránt kiváló legyen. A ki- és bemenetek az SSL SuperAnalogueTM szellemében készültek, ami jobb, mint egy szabványos stúdió minőségű mikrofon előfok, mindez 24bit/96kHz-es DAC-kel kombinálva, ami 20-20 KHz-ig a 0,05 dB-en belüli (10 Hz-ig 1,3dB-en belüli) frekvencia átvitellel rendelkezik és 0,005% THD-vel és 64-bites belső processzálással. A pulton és a rackben lévő kiegészítő ki- és bemenetek egyaránt az SSL által szabadalmaztatott mikrofon előfokot használják. Ezek DC csatolt áramkörök (nincsenek elektrolit kondenzátorok a jelútban) és nagy bemeneti impedanciájúak. A mikrofon előfok bemeneti erősítése rendkívül pontos, a több mint 16 000 szint biztosítja a teljesen sima szabályozást. Nagyon jó a közös modusú jel-elnyomás és rendkívül alacsony a torzítás.

A Live pultok a ki-bemenetek nagy számával és variációjával rendelkeznek már magán a pultokon, ehhez jönnek még a különböző I/O rackek. A csatlakozási felületek automatikusan felismernek minden csatlakozást a szoftveren keresztül. A pultokon lévő ki és bemenetek számát, típusát a "Felépítésre" kattintva lehet látni az összehasonlító táblázatban.

MADI I/O

Rugalmasság és skálázhatóság

Teljes mértékben skálázható ki- és bemenetek állnak rendelkezésre, beleértve az analóg, AES / EBU digitális és MADI egységeket. A kiegészítő egységek MADI csatlakozáson keresztül kapcsolódnak a konzolhoz. A rack-ben lévő egységek bemeneti szintje is MADI-n keresztül vezérelhető. Analóg és / vagy digitális AES / EBU Stageboxokhoz szabványos koaxiális MADI kábellel lehet csatlakoztatni a konzolt. Nagyobb csatornaszámú rendszerek esetén az SSL által szabadalmaztatott Blacklight II nagy sávszélességű multiplex MADI kábel szükséges, hogy minimális legyen az összekötő kábelek száma. A Blacklight II 256 @ 96kHz audio jelet képes továbbítani, ami megfelel nyolc, kétirányú MADI kapcsolatnak, egyetlen optikai kábelen. A szinpadon lévő MADI Concentrator doboz szabványos koaxiális MADI-n keresztjül osztja szét a jelet az analóg és az AES / EBU Stagebox-ok felé vagy adott esetben egy második SSL Live számára, vagy más MADI egység számára. Amikor két SSL Live pult csatlakozik ugyanazon I / O-hoz egy rendszer dönti el, hogy melyik a „master” pult. Minden stagebox redundáns tápegységgel van ellátva.

ML 32.32
Az 5U magas ML 32.32 analóg stagebox szabvány.

32 távvezérelt SSL SuperAnalogueTM mikrofon / vonal bemenettel és 32 soros kimenettel rendelkezik az előlapon. Több egység is használható nagyobb rendszerek létrehozására. Távvezérelhető fantomtáplálás minden bemenet számára elérhető. Az A / D D / A átalakítás a stageboxon belül történik, és a szabványos egységben két pár koaxiális MADI In / Out van beállítva, mint redundáns pár a hátlapon. A készülék további pár koaxiális kimenettel rendelkezik egy második SSL Live konzolhoz való csatlakoztatás esetén pl. monitor keveréséhez. Az opcionális hátsó szerelőpanel 32 analóg split mikrofon kimenet is lehetséges. Vannak mintavételi frekvencia váltó és óra beállítási gombok és egy pár dedikált wordclock kapcsolat. MIDI és GPIO csatlakoztatást is kínálnak a stegeboxok.

D 32.32
AES / EBU Digitális Stagebox

A D 32.32 egy 2U magas digitális stagebox, amely 16 x AES / EBU pár front paneli XLR csatlakozót tartalmaz. Az SSL Live pultok alap működési frekvenciája 96 kHz. Mintavételezés konverzió minden AES / EBU csatlakozáshoz rendelkezésre áll. A D 32.32 hátlap ugyanolyan csatlakozást mutat, mint az analóg stagebox, redundáns koaxiális MADI I / O, MADI kimenet egy második konzolhoz, beállítási vezérlők és távvezérlő csatlakoztatás.

BL II.D
Blacklight II MADI koncentrátor

A 2U magas egység rendelkezik egy redundáns pár SSL védett Blacklight II csatlakozóval az előlapon (amely két párra bővíthető). Mindegyik összeköttetés 256 hangcsatornát hordoz 96 kHz-en és hatékonyan csatlakoztatja a pulthoz. Az egység hátlapja 8 redundáns pár koaxiális MADI csatlakozót biztosít (amely 16 párra bővíthető). Ez a nagy hatékonyságú MADI I / O eszköz a digitális 32.32 analóg stagebox, a D 32.32 AES / EBU egység és egy második SSL Live konzol bármely konfigurációja közötti érintés nélküli digitális audio összeköttetést biztosít.

SSL hálózati I / O: MADI híd
MADI az IP Audio hálózati interfészhez

Az SSL hálózati I / O: A MADI-Bridge lehetővé teszi a kétirányú formátum-konvertálást az iparági standard MADI audio formátum és a DANTE által használt IP audio hálózat között. A híd bármely szabványos MADI eszközzel használható, beleértve természetesen az L200, az L300 és L500 konzolokat. A MADI-híd kétirányú mintavétel-konverziós arányt is kínál az aszinkron mintavételi arányok között, 44,1 kHz-ről 192 kHz-re, valamint arra a képességre, hogy független hangtartományok legyenek a két audio formátum között. Mivel a Dante elkötelezett az AVB szabványoknak és az AES67 szabványnak való megfelelésre, a híd is készen áll a jövőbeli hálózati fejlesztésekre.

Az SSL Live konzolok használatakor a MADI-Bridge 32 csatorna redundáns audiot kínál @ 96kHz-en. Amikor pl egy L300 vagy L500 együttműködik a belső 96kHz-es mintavételi frekvenciájukkal egy 48 kHz-es Dante hálózattal, a híd hasznos kétirányú kombinált / osztott üzemmódot kínál, amely lehetővé teszi két 32 csatornás 96 kHz-es MADI-adatfolyamot egy önálló 64 csatornás, 48 kHz-es Dante hálózaton.

Az SSL MADI-Bridge egy előlapi fejhallgató-csatlakozóval (szintszabályozássasl) és beépített fejhallgató-monitorozással rendelkezik. Az egyszerű előlapi vezérlők megkönnyítik a mono vagy sztereó útvonalak irányítását a MADI In, MADI Out, Dante In vagy Dante Out közvetlenül a fejhallgatóba. Az elülső panel LCD-kijelzője jelátviteli mérést biztosít a csatlakoztatott formátum bemenetek vagy kimenetek bármelyikének választása között. A redundáns tápegység, a MADI portok és az IP hálózati portok azt jelentik, hogy a híd folyamatos működésre épül, így a kritikus eszközök és az audioútvonalak működnek. A Dante vezérlő beépített óra redundanciája mellett a MADI-híd tartalmaz egy pár redundáns szinkron bemenetet is, amely önálló redundáns Dante Grand mesteróráként használható. A 32 bites MADI vezérlő alagút lehetővé teszi, hogy egy pár MADI-híd használható egy teljes MADI adatfolyam audio és felhasználói bitjének átvitelére a hálózaton keresztül. Meglévő MADI mikrofonok vezérlése így egyszerű feladatnak bizonyul.

Főbb jellemzők

• Interfész a MADI és az IP Audio hálózat Dante segítségével
• Kétirányú kombinált / osztott üzemmód
• Kétirányú mintavétel-konverzió az aszinkron mintavételi frekvenciák között, 44,1 kHz-ről 192 kHz-re
• Virtuális fejhallgató pstch - 4 helymeghatározó és jel jelenlét mérés a digitális hálózaton
• Redundáns: PSU, MADI portok, Dante portok, Sync in - Full Spec redundancia
• GPIO kapcsolat - a beágyazás a hálózaton keresztül történik
• Redundáns hálózati bővítő portok - Helyi IO a hídnál, kapcsoló nélkül
• Word Clock out - Órjon egy MADI eszközt a Dante hálózatnak
• Zárolási mód - Az előlapi beállítások véletlen megváltoztatásának megakadályozása céljából

DANTE I/O

Teljesen hálózatba ágyazott világ számára készült

Az SSL Live pultok számára távvezérelhető stageboxok és külső egységek nagy választáka áll rendelkezésre, az analóg, az AES / EBU digitális, a MADI és a Dante eszközöket. A keverő és a színpad közötti összeköttetés MADI vagy Dante útján történik. A távvezérléshez szükséges vezérlő adatok MADI vagy Dante által közvetítettek. Az egyszerűbb rendszerekhez a szabványos koaxiális MADI BNC kábel használható közvetlenül a konzolhoz az analóg és / vagy a digitális AES / EBU Stageboxokhoz. Az SSL Dante eszközök hálózati I / O tartománya analóg, AES digitális vagy akár beágyazott SDI adatforgalmat biztosít. A Dante hálózatok rendkívül rugalmas és erőteljes megoldást kínálnak az audio utakra és az eszközök megosztására számos színpadon és telepített rendszereken. Az SSL Network I / O Stageboxok az SSL híres SuperAnalogueTM mikrofon előfokának egyedüli hangteljesítményét helyezik a rendszer középpontjába. Ha két vagy több SSL Live pult van ugyanarra az I / O-hoz csatlakoztatva, akkor a választott gain sharing lehetővé teszi annak meghatározását, hogy melyik konzol rendelkezik master gain control funkcióval. A színpadi stageboxok redundáns tápegységgel vannak felszerelve. Az SSL DANTE I / O ezsközei teljes mértékben kompatibilisek a System T broadcast pult technológiájával, így valóban lehetővé válik a több funkcionális rendszertervezés. Az adáspult hálózati elemei szükség esetén rendelkeznek SDI lehetőségekkel is.

SB 32.24 - Stagebox

Az SB32.24 egy 5U magas strapabíró házban elhelyezett egység, mely két redundáns tápegységet, 32 mikro / vonali bemenetet, 16 analóg kimenetet és 8 digitális bemenetet és kimenetet tartalmaz 4 AES3 bemeneti / kimeneti párton. Két redundáns RJ45 Dante hálózati kapcsolata van a felhasználó által konfigurálható SFP port mellett, amely RJ45 vagy optikai csatlakozókkal szerelhető fel. Ezeket a hálózati kibővítéséhez vagy hálózat leválasztásához lehet használni a Dante számára.

"Split", egy másik Dante-kompatibilis konzolhoz vagy megfelelően felszerelt eszközhöz való csatlakozást tesz lehetővé egy másik hálózaton. Egyedi jelátviteli, clip- és fantom LED-ek, valamint a tápegység, az A és B hálózati és a hardver állapot globális jelzése egészít ki. Az SB32.24 96 kHz vagy 48 kHz mintavételi frekvencián működhet.

Hálózati I/O SB 8.8 & SB i16

2U egység magas, kissé eltérő konfigurációkat kínálnak, de azonos tulajdonságokkal rendelkeznek. Az SB 8.8 nyolc mikrofon / vonali bemenetet és nyolc vonalszintű kimenetet kínál. Az SB i16 tizenhat mikrofon / vonali bemenetet kínál. Mindkét model redundáns RJ45 Dante hálózati csatlakozást, két párhuzamos hálózati csatlakozást, GPIO kapcsolatot és redundáns tápegységeket tartalmaz. Az egyedi jelek, a fantom és a helyi figyelmeztető LED-ek intuitív előlapi visszajelzést nyújtanak. Beépített limiterekkel és az SSL innovatív AutoPad rendszerével rendelkeznek, amely automatikusan alkalmaz egy padot a beállításnak megfelelően. Az AutoPad akkor kerül alkalmazásra, ha az erősítés olyan alacsony értékre van állítva, amelyhez egy pad-re lenne szükség ahhoz, hogy a lehető legteljesebb mértékben elérhetővé tegye a teljes mikrofonerősítés kívánt tartományát. Az Audition funkció lehetővé teszi az egyes csatornák felügyeletét a hálózaton keresztül (SSL konzol vagy App), anélkül, hogy a jel ténylegesen egy hálózati célállomás felé irányulna.

Hálózati I / O BL II-Dante HC híd

Az SSL BL II-Dante HC hídja egy 1U egység, amely kétirányú hidat biztosít az SSL Blacklight II nagy sávszélességű MADI formátum és a Dante HC csatlakozás között, amely 256 csatorna ultra-alacsony késleltetésű 96kHz-es hangot biztosít Dante hálózat számára.

 

   

Audiomonde © 2017