SSL OffLine Setup Alkalmazás

SSL OffLine Setup Alkalmazás

Az SSL OffLine Setup Application, vagy röviden SOLSA szoftver lehetővé teszi az SSL Live pult editálását. Szinte minden funkció szerkeszthető laptopon, vagy desktop-on, egyelőre csak PC-n. Tipikusan a Fader Tile Layer-ek, a Bankok az I/O routolások, Stagebox-ok állíthatóak, de ugyanúgy jelenetek, showfile-ok is editálhatók. A SOLSA Lehetővé teszi effektek hozzáadását, a csatorna processzálás módosítását, a bus routolást és a VCA-k beállítását. Csakúgy, mint a pult maga, a SOLSA is tartalmaz Help menü rendszert.
A SOLSA nem egy szoftveres pult! A szoftver célja, hogy a felhasználó például Showfile-t tudjon konfigurálni egy eseményhez és egyben egy nagyszerű lehetőség a pult megismerésére. A szoftver audiot nem továbbít, nem tekinthető audio interfésznek. A SOLSA egy hatékony, erős szoftver, ami következetesen egy erős számítógépet igényel.
Rendszer követelmények:
Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit vagy Windows 8.1 64-bit OS + egy ingyenes SolidStateLogic.com regisztráció és aktív internet kapcsolat a telepítés alatt.
A fenti Windows verziók Intel alapú Apple Mac-en Boot Camp-elt multi-boot rendszerben futtathatóak. A SOLSA egyelőre nem lett tesztelve virtuális gépeken.
Hardware: Minimum 8 GB RAM javasolt, 2.6 GHz-es kétmagos processzorral
Legalább 1280 x 1024-es képernyőfelbontás, 200 MB tárhely
Letöltés: Offline Software PC (64-Bit)
v.2.0.1 (2014/07/04) 154 MB
Telepítési útmutató PDF
 
Bővebben az SSL Live pultról a magyar nyelvű oldalunkon.

Kántor Gábor Szerző Kántor Gábor


Kapcsolódó írások

SSL Live bemutató a Fonóban
Március 18-án az MPRT szervezésében 8+1 hét 8+1 Digitális Keverőcsalád sorozatban zártuk az eseménysort a Live 300 és 500 pultok bemutatásával. Az előadáson részt vett és ismertette az SSL gyár és termékeinek történetét James Motley igazgató. A két hangosító pulton kívül kiállítottuk a pár hónapja bemutatott XL-Desk új analóg kis pultot és a többi WPP terméket is...
Megújult az SSL Live oldalunk
Átalakítottuk az SSL Live aloldalunkat és ily módon már nem csak az SSL Live 500, hanem a L300-as és az L200-as pultokról is lehet olvasni. Az SSL L500 már nem újdonság és az SSL 300 is már több, mint két éves a piacon, viszont az L200-at az idei Musikmessén mutatta be a Solid State Logic. A két régebbi pultból már dolgoznak kis hazánkban, az új L200 még nincsen itthon. A jobb áttekinthetőség kedvéért elhelyeztünk egy összehasonlító táblázatot is az új oldalon, amely jól mutatja a pultok közötti azonosságokat és az eltéréseket. Az új Live prospektus is innen tölthető le...

hozzászólás ehhez "SSL OffLine Setup Alkalmazás"