Hírek

Hírek

Olvasd el az Audiomonde Kft. által forgalmazott márkák híreit, bejelentéseit, újdonságait, akcióit, ajánlatait, árleszállításait, kedvezményeit, promócióit. Forgalmazott márkáink: Solid State Logic, SSL, Dynaudio, TC Electronic, TC Helicon, Tannoy, Vovox, Tube-Tech, Curt Mangan, sE Electronics, HHB média, Pearl mikrofonok, Microtech Gefell, Aalberg Audio, Universal AcousticsSolid State Logic, SSL, Dynaudio, TC Electronic, TC Helicon, Tannoy, Vovox, Curt Mangan, sE Electronics, HHB média, Pearl mikrofonok, Microtech Gefell, Aalberg Audio, Universal Acoustics

Az sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon elérhető!
Az sE 2200 nagymembrános kondenzátor mikrofon az otthoni próbateremben és egy profi stúdióban is megállja a helyét! Az ének hang és a hangszerek dallamának felvételéhez is lehet használni, a megfelelő modellek kiválasztásával tökéletes hangelvétel születik akár szerényebben felszerelt stúdióban is.A membrános kondenzátor mikrofonokat azért kedveli olyan sok előadó, illetve stúdióban dolgozó szakember, mert a jó minőségű kondenzátor kapszula segítségével igazán élettel teli hangok, melegebb tónusok születnek a hangfelvételen. Ebből a típusú mikrofonból teljesítmény és ár szempontjából..
Februárban érkezik a Clarity M ingyenes 2.0 frissítés
Milyen újdonságok jönnek a 2.0 frissítésben?Az újdonságok erősen zeneközpontúak és ez az ingyenes frissítés számos a felhasználó közösség kívánságát teljesíti, amivel a Clarity M Asztali  hangosságmérő még hasznosabb eszköze lehet a keveréssel, masteringgel és általában zenével foglalkozó szakembereknek.Természetesen további részletek derülnek ki majd a végleges verzió közeledtével, de addig is néhány várható funkció álljon itt...Szuper pontos vector scope96 kHz digitális sztereó bemenetInnovatív sztereó mid/side Balace-O-MeterVillámgyors offline plug-in módÚj skálák a PPM mérőhözkésőbb f..
A világ leghosszabb gitárkábele
A svájci kábelgyártó "hangos" kísérlete a vélhetően leghosszabb gitárkábellel a világon. Milyen hosszú a világ leghosszabb gitárkábele? Biztosan nem lehet tudni, hiszen nincs hivatalos feljegyzés a Guinness Rekordok könyvében. Többnyire egy elektromos gitár vagy basszgitár kábel három-hat méter hosszú, előfordult már nagyobb színpadon húsz méteres kábel, de a most következő 596 méter elképesztő és vélhetően rekord hossz. A svájci high-end audio kábelgyártó Vovox-ot valószínűleg nem a rekord a érdekli. Inkább arra voltak kíváncsiak, hogy milyen eredménnyel zárul a kísérlet egy ilyen rendkívül h..
Két új Sub ládával debütált a Dynaudio
A BM9S és BM14S megszűnése előtt jelezte már a gyártó, hogy a megszűnés oka valójában egy a mai elvárásoknak megfelelő új Sub páros fejlesztése, amely méltó kiegészítője a világon monitorozásban első számú LYD hangfal családnak. Az elkészült Dynaudio 9S egy mélysugárzóval rendelkezik, míg a 18S két push-push wooferrel, amelyek ellentétes oldalon helyezkednek el. A 9S frekvencia-tartománya 22 - 175Hz, melyeket 300W-os D-osztályú erősítő hajt. A 18S szélesebb tartományt fed le: 16 - 230Hz és nagyobb az erősítő teljesítménye is: 500W. A 18S DSP motorral is rendelkezik, előre definiált presetekk..
Megújult az SSL Live oldalunk
Átalakítottuk az SSL Live aloldalunkat és ily módon már nem csak az SSL Live 500, hanem a L300-as és az L200-as pultokról is lehet olvasni. Az SSL L500 már nem újdonság és az SSL 300 is már több, mint két éves a piacon, viszont az L200-at az idei Musikmessén mutatta be a Solid State Logic. A két régebbi pultból már dolgoznak kis hazánkban, az új L200 még nincsen itthon. A jobb áttekinthetőség kedvéért elhelyeztünk egy összehasonlító táblázatot is az új oldalon, amely jól mutatja a pultok közötti azonosságokat és az eltéréseket. Az új Live prospektus is innen tölthető le...
Új VOVOX kábel jelent meg - Sonorus XL2
Az új kábelek hihetetlen hangminőséget nyújtanak- ezt mindenki megerősítette eddig, aki tesztelte. Nem kisebb nevek, mint John Scofield, Melvin Lee Davis, Jesse Milliner és még sokan mások. Ezek a kábelek nagyon merevek, és ennek megfelelő bánásmódot igényelnek. Határozottan nem ajánlott élőben és színpadon használni és a gyártó ilyen esetekre nem is vállal felelősséget. FIGYELEM, A KÁBELEK NEM VALÓK MINDENKINEK, KIZÁRÓLAG A MINŐSÉG MEGSZÁLLOTTJAINAK AJÁNLJUK. Elérhető gyárilag szerelt változatok: szimetrikus kábelXLR és TRS csatlakozóval 100, 200, 350 és 500cm hosszbanaszimetriku..
Legendák találkozása - Larrabe Stúdió - Los Angeles - Solid State Logic
Kivételes betekintést enged ez a videó a világ egyik ikonikus stúdiójába, a Los Angeles-i Larrabee Studió világába, ami kétség kívül az elmúlt 40 év egyik nagypályás játékosa a zeneiparban, megszámlálhatatlan klasszikussá vált lemezzel és felvétellel.A mostani bővítést követően nem kevesebb mint hat SSL helységben a hangmérnök és producer világ ki-kicsodái mesélnek a múltról a jelenről és a jövőről, a munkáról a hitvallásról és az alkotói folyamatról. Manny Marroquin, Dave Pensado, Jaycen Joshua, Jimmy Douglas and Kuk Harrell...
Dynaudio BM5 MKIII, nélküle nem élet az élet!
Úgy tűnik, hogy a felhasználók többsége úgy gondolta, hogy a világ a Dynaudio BM5 MKIII nélkül rosszabb lett, így meggyőzték a gyártót, hogy  a 2016 elején megszüntetett terméket visszategyék a futószalagra. Ez nem is meglepő, hiszen a korábbi években a legnépszerűbb modell volt.Alternatívaként persze ott van még a hasonló hardverű és újabb generációs LYD 5 vagy LYD 7 is...
SSL OffLine Setup Alkalmazás
Az SSL OffLine Setup Application, vagy röviden SOLSA szoftver lehetővé teszi az SSL Live pult editálását. Szinte minden funkció szerkeszthető laptopon, vagy desktop-on, egyelőre csak PC-n. Tipikusan a Fader Tile Layer-ek, a Bankok az I/O routolások, Stagebox-ok állíthatóak, de ugyanúgy jelenetek, showfile-ok is editálhatók. A SOLSA Lehetővé teszi effektek hozzáadását, a csatorna processzálás módosítását, a bus routolást és a VCA-k beállítását. Csakúgy, mint a pult maga, a SOLSA is tartalmaz Help menü rendszert.A SOLSA nem egy szoftveres pult! A szoftver célja, hogy a felhasználó például Showfi..
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)