Vovox Excelsus

Vovox Excelsus

A VOVOX átalakítja a teljes otthoni és Pro audio kábel tartományt


(a kép illusztráció)

 

A svájci VOVOX kábelgyártó szerkezetátalakítja kábelkészletét. A társaság egy teljesen felülvizsgált termék portfóliót mutat be. Ennek az úttörő lépésnek a legfontosabb újdonsága a korábban elkülönített Home Audio és Professional Audio divíziók konszolidációja a jelenlegi termékcsalád kísérő korszerűsítésével. Ugyanakkor a gyártó bejelentette új, a VOVOX excelsus referenciavonal piacra dobását.

 



"Miért használunk különféle kábeleket az otthoni hangzáshoz, mint a professzionális audiorendszerekhez - jóllehet az alapvető alkalmazások azonosak? A műszaki követelmények különböznek egymástól? A VOVOX már régóta vizsgálja ezeket és hasonló kérdéseket - és most már mindkettőt gyártja, ami bátor és radikális lépés e kérdés megoldása felé "- nyilatkozta a társaság.


A konszolidáció és a szerkezetátalakítás eredményeként a svájci gyártó úgy döntött, hogy portfólióját két-három termékcsaládra csökkenti: a VOVOX link, a VOVOX sonorus és a VOVOX excelsus mint új referenciavonal.


A VOVOX excelsus segítségével a svájci kábelgyártó elsősorban a mastering stúdiók és az audiofil zenehallgatók felé fordul. Az analóg vezetők mellett az excelsus vonal digitális jelkábeleket és hálózati kábeleket is tartalmaz, és megfelel minden releváns alkalmazásnak, mind professzionális stúdiókban, mind a csúcsminőségű szektorban. Ezen kívül a népszerű sonorus kínálatot kibővítették, hogy magába foglalja a házimozi, hangszóró és hálózati kábeleket otthoni audio alkalmazásokhoz.


„Kábelkészletünk átszervezésével számos folyamatot optimalizálhatunk, és jobban megcélozhatjuk a piacon lévő konkrét termékcsoportjainkat” - mondta Jürg Vogt, a VOVOX alapítója és ügyvezető igazgatója. „A Home Audio és a Professional Audio divízióink konszolidációjával példát akarunk mutatni a kiváló audio hangzásra - a tervezett alkalmazástól függetlenül. Örömmel mutatjuk be legigényesebb vásárlóinknak az új excelsus sort. Kiemelkedő átviteli minőségével az excelsus meghatározza az új referenciaosztályt kábelkészletünkben. ”