Hírek

A mikrofon kiválasztása
Ahogyan a zenészeknek nehéz megtalálniuk a tökéletes hangszert, úgy az énekeseknek sem könnyű az ideális mikrofon kiválasztása. Számtalan fajta létezik, és különféle funkciókkal rendelkeznek az egyes típusok. Nem lehet kapásból megmondani, hogy melyik a legjobb, mert amelyik mikrofon az egyik énekesnek tökéletes, az a másik szerint használhatatlan. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes róluk tudni!Az egyik legnépszerűbb a dinamikus mikrofon. Ez egy strapabíró szerkezetű termék, igen sokoldalú, ezért ezt szokták ajánlani annak, aki teljesen bizonytalan, il..
sE Electronics Reflexion Filter Pro akció
Hogy ne kelljen tojástartókkal beborítani otthon a falakat. Vagy ne kelljen a gardrobszekrényben felvételt készíteni, ehhez ajánljuk most akciósan az sE Elcetronics Reflexion Filter Pro izolációs ernyőt. Lehet az eredeti színben, vagy a 10. évfordulóra kibocsátott pirosban is kapni. Midkettőt raktárról tudjuk szállítani...
SSL 2  és SSL 2+ Desktop USB Audio Interfész
Solid State Logic stúdió berendezései több mint 40 éve jelen vannak a zeneipar szívében. Segítik a híres művészeket, producereket és stúdiókat abban, hogy oly sok sikeres felvétel készüljön.Most az  SSL 2 és SSL 2+, megjelenésével te is hozzáférsz a siker mikéntjéhez a saját stúdiódban.Csodálatos  SSL-tervezte analóg mikrofon előfokok és hibátlan 24/192 kHz konverterek stúdió minőségű felvételekhez. Tiszta monitor utak,  és kitűnő fejhallgató erősítők, kristálytiszta visszajátszás. Alacsony latency jellemzi a keverést, tehát mindig ott a lehetőség egy nagyszerű végeredményhez.A ..
Tételek: 1 - 4 / 20 (5 oldal)