Pop filterből a hagyományos és a nem szokványos is kapható!

Pop filterből a hagyományos és a nem szokványos is kapható!

A pop filter egy olyan stúdióeszköz, ami a hangfelvétel kicsi, de annál fontosabb eszköze. Mi is a pop filter pontosan? Egy olyan eszközről van szó, mait már szinte mindenki látott, ha máshol nem, akkor videó felvételeken, de csak kevesen tudják, hogy mi is ez az eszköz és mire szolgál valójában.

Első sorban a szakmabeliek azok, akik a pop filtert keresik és használják is. Olyan stúdióeszközről van szó, ami az ének vagy a beszéd felvételének tökéletesítéséhez nélkülözhetetlen. A kelléket a mikrofonra kell szerelni, egészen pontosan úgy, hogy a mikrofon és az énekes, beszélő szája között legyen. A hangtechnikában ezzel az eszközzel szűrik ki azokat a hangokat, amik a felvétel minőségén egyébként rontanak. Ezek az úgynevezett pop hangok, az olyan mássalhangzók, mint a z vagy a p.A beszéd vagy énekhang mellett egyes hangszerek hangzásának finomítására is sikeresen alkalmazható.

pop filter kialakításának köszönhetően szinte bármilyen állványra rögzíthető, több méretben és alapanyagban is készül. A pop filter lehet hagyományos modell, ami azt jelenti, hogy nylonból készül, de lehet különlegesebb szövet vagy fémhálós eszköz is. Léteznek dupla filteres modellek is, amiknek váltakozva használható filterei vannak. A zavaró pop hangokat tökéletesen kiszűrik, a hangfelvételt viszont nem rontják el.

A pop filter professzionális változatait keresd nálunk és rendeld meg webshopunkból megfizethető áron! Több modellből tudsz választani, de egyikben sem fogsz csalódni, ezt garantáljuk. Mindegyik stúdióeszközzel hatékonyan tudod kiegészíteni és teljessé tenni a már meglévő hangtechnikát!

Felkeltettük az érdeklődésedet az általunk forgalmazott stúdióeszközök iránt? Szeretnél rendelni tőlünk kimagasló minőségű pop filtereket vagy egyéb terméket a kínálatunkból? Ennek semmi akadálya sincsen, megteheted akár most azonnal, online! Válaszd ki, hogy melyik termék tetszett meg, melyik felel meg az elképzeléseidnek! A további információkat kérd a kollégáinktól és keress minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!