Hangszerkábel a hangzás lelke!

Hangszerkábel a hangzás lelke!

A koncertek és a stúdiófelvételek, hangfelvételek közös, a munkához és előadáshoz nélkülözhetetlen eszköze a hangszerkábel. A hangszerkábel összekötő elem az elektromos, elektro-akusztikus hangszer és az olyan berendezések között, mint amilyen az erősítő. 

hangszerkábel az audiokábelek csoportjába tartozik, ide sorolható még a mikrofonkábel és a hangszórókábel is. Ezeknek a kábeleknek a közös feladata a jelátvitelben konkretizálódik. Az ilyen kiegészítőket tehát úgy kell kiválasztani, hogy a magas jelminőség ne romoljon a használatukkal, máskülönben ez a hangzást fogja elrontani.

A körülményekből adódóan egy hangszerkábel viszonylag komoly fizikai hatásoknak van kitéve, mert szállítani kell, csomagolni kell, pakolni kell, előfordul, hogy rálépnek, összehajtják stb. Ennek alapján a kábeleknek egyszerre kell strapabírónak lenniük és magas teljesítményt is kell nyújtaniuk. A megbízható hangszerkábel kiváló alapanyagokból, jó szigeteléssel készül, amit egy plusz szövet borítás egészít ki.

Az általunk forgalmazott hangszerkábelekre a csúcsminőség jellemző, a gyártó azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a tökéletes hangzás létrehozásában közreműködik. Elérhetőek különböző hosszúságú, asszimetrikus, árnyékolt kábelek Jack dugó csatlakozókkal. A Vovox kábelek egyedülálló termékek, amik kimagasló színvonalat képviselnek a piacon. Rendhagyó anyaghasználat, merész újítások, precíz kivitelezés jellemzi a Vovox hangkábeleket. Felkeltettük az érdeklődésedet? Kérdezz minket bátran és vásárolj kínálatunkból, ha nem akarod beérni az átlagossal! Az általunk forgalmazott termékekkel el tudod érni a már megtervezett, tökéletes hangzást!

A webáruházunkban Te is megtalálod a legjobb hangszerkábeleket, versenyképes áron. Válaszd ki a széles termék kínálatunkból, hogy melyik modell felel meg a leginkább a céljaidnak és azonnal meg is tudod rendelni! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén minden érdeklődőnek tudunk tanácsot adni, illetve bővebb információt adni termékeinkről és a szolgáltatásainkról.


Szerző Csillag Péter


Audiomonde Webshop +36 20 966 5901 office@audiomonde.hu 1119 Budapest, Csurgói út 15.