Csillag Péter


SSL UF8 KONTROLLER, most kedvezőbb áron!
Az SSL UF8 KONTROLLER beszerzése a stúdió munka egyik feltétele, persze csak akkor, ha a legjobbat szeretnéd kihozni a felvételekből! A kontrollerek piacán óriási a kínálat, mind minőségben, mind pedig árban, valóban sokféle elektronikus stúdió berendezés közül válogathatnak azok, akik a stúdió munkában szeretnének kiemelkedőt alkotni.Mi alapján döntsd el, hogy melyik termékkel tudod a stúdió berendezését kiegészíteni? Először is érdemes figyelni a márkákat. Egy jól ismert, minőségi termékeket gyártó névben megbízhatsz. Ilyen a Solid State Logic is. A Solid State Logic márkát és a má..
RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI, professzionális felvételekhez!
RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI, egy olyan stúdió eszköz, amivel a stúdiózás még nagyszerűbb élmény lehet! A hangfelvételek készítését úgy tudod levezényelni, ahogyan a fejedben már összeállt. Nem fog akadályozni a megfelelő eszközök és stúdió felszerelés hiánya. Szerezd be a legmodernebb eszközöket és valósítsd meg a projektjeidet!A RADIAL PROD2 SZTEREÓ DI egy olyan DI egység, ami az elektronikus eszközök használatát a stúdiózásban képes tökéletesíteni. Tudjuk, hogy a DI egységek között vannak alapszintű modellek és vannak az igazán komoly lehetőségekkel rendelkező, aktív modellek is. Termé..
Radial JDI Duplex Stereo Direct Box, amivel a tiszta hangzás születik
A Radial JDI Duplex Stereo Direct Box a DI Box-ok között kiemelkedő minőséget képvisel, aminek a használatával stúdióban és színpadon is meg tudod teremteni a hangfelvételhez, illetve az előadáshoz szükséges, ideális körülményeket. A Direct Box egy olyan eszköz, amit a hangszerhez, annak erősítőjéhez vagy a keverőhöz csatlakoztatva lehetségessé válik a hang felvétele.A Radial JDI Duplex Stereo Direct Box modellje is kapható a webáruházunkban, ismerd meg közelebbről, ha a honlapon összefoglalt jellemzők alapján úgy gondolod, hogy nagyon jól ki tudnád használni ezt a stúdió b..
SSL UC1 Plugin Controller hangfelvételhez!
SSL UC1 Plugin Controller a Solid State Logic egyik nagy dobása, ami a stúdió munkát újabb szintre képes emelni. A zene készítés, az alkotás folyamata nem csupán hangszerekkel történik, hanem olyan, modern berendezésekkel is, mint amilyen egy vezérlőfelület.A kontroller a hangfelvételek lelke, a munkafolyamat egyik központi eszköze, amivel a stúdiómunka profibb, teljesebb és nem utolsó sorban rengeteg sikerélményt tud nyújtani. A hangfelvétel elkészítéséhez szükség van a megfelelő eszközparkra, arra a hiánytalan stúdiófelszerelésre, amivel nincs akadálya az alkotásnak és szinte határtalan..
Tételek: 1 - 4 / 37 (10 oldal)