Kántor Gábor

Kántor Gábor


Februárban érkezik a Clarity M ingyenes 2.0 frissítés
Milyen újdonságok jönnek a 2.0 frissítésben?Az újdonságok erősen zeneközpontúak és ez az ingyenes frissítés számos a felhasználó közösség kívánságát teljesíti, amivel a Clarity M Asztali  hangosságmérő még hasznosabb eszköze lehet a keveréssel, masteringgel és általában zenével foglalkozó szakembereknek.Természetesen további részletek derülnek ki majd a végleges verzió közeledtével, de addig is néhány várható funkció álljon itt...Szuper pontos vector scope96 kHz digitális sztereó bemenetInnovatív sztereó mid/side Balace-O-MeterVillámgyors offline plug-in módÚj skálák a PPM mérőhözkésőbb f..
A világ leghosszabb gitárkábele
A svájci kábelgyártó "hangos" kísérlete a vélhetően leghosszabb gitárkábellel a világon. Milyen hosszú a világ leghosszabb gitárkábele? Biztosan nem lehet tudni, hiszen nincs hivatalos feljegyzés a Guinness Rekordok könyvében. Többnyire egy elektromos gitár vagy basszgitár kábel három-hat méter hosszú, előfordult már nagyobb színpadon húsz méteres kábel, de a most következő 596 méter elképesztő és vélhetően rekord hossz. A svájci high-end audio kábelgyártó Vovox-ot valószínűleg nem a rekord a érdekli. Inkább arra voltak kíváncsiak, hogy milyen eredménnyel zárul a kísérlet egy ilyen rendkívül h..
Két új Sub ládával debütált a Dynaudio
A BM9S és BM14S megszűnése előtt jelezte már a gyártó, hogy a megszűnés oka valójában egy a mai elvárásoknak megfelelő új Sub páros fejlesztése, amely méltó kiegészítője a világon monitorozásban első számú LYD hangfal családnak. Az elkészült Dynaudio 9S egy mélysugárzóval rendelkezik, míg a 18S két push-push wooferrel, amelyek ellentétes oldalon helyezkednek el. A 9S frekvencia-tartománya 22 - 175Hz, melyeket 300W-os D-osztályú erősítő hajt. A 18S szélesebb tartományt fed le: 16 - 230Hz és nagyobb az erősítő teljesítménye is: 500W. A 18S DSP motorral is rendelkezik, előre definiált presetekk..
Megújult az SSL Live oldalunk
Átalakítottuk az SSL Live aloldalunkat és ily módon már nem csak az SSL Live 500, hanem a L300-as és az L200-as pultokról is lehet olvasni. Az SSL L500 már nem újdonság és az SSL 300 is már több, mint két éves a piacon, viszont az L200-at az idei Musikmessén mutatta be a Solid State Logic. A két régebbi pultból már dolgoznak kis hazánkban, az új L200 még nincsen itthon. A jobb áttekinthetőség kedvéért elhelyeztünk egy összehasonlító táblázatot is az új oldalon, amely jól mutatja a pultok közötti azonosságokat és az eltéréseket. Az új Live prospektus is innen tölthető le...
Tételek: 1 - 4 / 9 (3 oldal)